Walmart+: Hvad skal du vide om medlemsprogrammet

Walmart+: Hvad skal du vide om medlemsprogrammet

Walmart+ er beregnet til at konkurrere med Amazon Prime, og det tilbyder mange af de samme frynsegoder.

Alle, der forsøger at leve en sund livsstil på et budget, nyder godt af gratis ting, rabatter og ekstra “eksklusive” frynsegoder fra deres yndlingsbutikker. Det er især værd at være medlem af et sted, vi ofte besøger: nogle gange ender de med at betale for sig selv.

Nu tilbyder Walmart sin egen medlemsservice, kaldet Walmart+. Hvis du er en hyppig Walmart-gænger, kan det være prisen værd. Her er hvad vi ved indtil videre.

Hvad er Walmart+, og hvad får jeg til at deltage?

Grundlæggende lancerede virksomheden Walmart+ for at konkurrere med Amazon Prime. Hvis du abonnerer på Amazon Pantry eller andre madleveringstjenester, kan du overveje at tilføje Walmart+.

Det tilbyder gratis levering samme dag på dagligvareordrer. Men det er ikke alt – dette er levering samme dag alt, ikke kun mad; skønhedsprodukter, teknologi, tøj og mere. Det øger Amazon Prime med en hel dag. Bonus: du kan endda få nogle ordrer på så lidt som to timer.

Walmart+ planlægger også at tilføje streaming-indhold for at konkurrere med Amazon Prime Video, hvilket giver mening i betragtning af, at de forvandler deres parkeringspladser til drive-in-biografer.

Og endelig kan abonnenter få andre frynsegoder som rabatter på recepter og muligheden for at afgive ordrer og betale fra deres telefoner.

Hvad koster Walmart+?

Ikke overraskende er det i Amazon Primes rige, men billigere. Hvis du vil have Walmart+, vil det sandsynligvis koste dig $98 om året – det samme som Walmarts allerede eksisterende dagligvareleveringsservice. (Amazon Prime koster $119 pr. år, eller omkring $13 pr. måned, hvis du betaler pr. måned.)

Hvis du allerede leder efter et sted at tilmelde dig, så tjek den officielle hjemmeside for at se, hvilke Walmart+-fordele der tilbydes i dit område. (Dernæst skal du købe de sundeste Walmart-snacks, du kan købe.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.