Top New Trader Joe’s Healthy Foods

Hvorfor diætister elsker Trader Joe’s

Takket være Trader Joes omhyggelige kuration har kæden kun et sortiment på omkring 2.000 produkter ad gangen. Det er sammenlignet med svimlende 28.112 produkter i det gennemsnitlige amerikanske supermarked ifølge Food Industry Association. En tur til Trader Joe’s er som at trykke på den “nemme knap” ved indkøb af dagligvarer.

I stedet for at blive forkrøblet ved at vælge mellem 50 forskellige syltetøj i en almindelig købmand, tilbyder Trader Joe’s måske 12 – med nogle få af dem, der roterer ind og ud efter sæsonen, eller nye varer introduceret for at blande tingene sammen. Så det er ikke underligt, at der er næsten 20 basisfødevarer, som ernæringseksperter altid køber hos Trader Joe’s.

Et helt team er ansvarlig for produktspejling og -test, hvilket brandet ofte rapporterer om på deres Inside Trader Joe’s podcast. Denne forskning bag kulisserne giver Trader Joe’s mulighed for at lancere nye, eksklusive produkter hver uge for at holde deres velovervejede hylder interessante – og din menu spændende.

“Jeg er en Trader Joe’s-elsker på grund af overfloden af ​​genveje, såsom hurtige tilberedningsklare grøntsager, frosne fødevarer, hæfteklammer og snacks,” siger den registrerede diætist Laura Burak, ejer af Laura Burak Nutrition i Roslyn, New York . “Disse gør livet lettere, når det kommer til at forberede måltider og spise en generelt sundere kost.” Plus, priserne er rimelige, især for kvaliteten. (Her er nogle tips til forberedelse af måltider til vægttab, som du gerne vil have ved hånden.)

“Når du først har fået styr på butiksindretningen og dine yndlingshæfteklammer, kan du også nemt komme hurtigt ind og ud derfra,” siger hun. Burak lager op på hæfteklammer, herunder nødder, mejeriprodukter og friske og frosne produkter på hver tur, men hun nyder også at tilføje nogle friske ideer til sin indkøbskurv.

Vi bad Burak og den registrerede diætist Mary Stewart, grundlæggeren af ​​Cultivate Nutrition i Dallas, og Ashley Reaver, en registreret diætist i Oakland, Californien og skaberen af ​​Lower Cholesterol Longer Life Method, om at fortælle os deres favoritter. Her er de seks bedste sunde og nye Trader Joes produkter, de elsker.


via traderjoes.com

Bedste nye sunde trader Joe’s frosne mad: Kale Gnocchi

$3

Lær mere

Invester 2,69 USD for 2 1/2 portioner af disse bladrige grøn-boostede kartoffelboller, Trader Joe’s opfølgning på fan-favorit-udgivelsen i 2018, Cauliflower Gnocchi.

“Den første ingrediens i denne grønkålsgnocchi er faktisk grønkål. Denne enkle, næringstætte opskrift giver 5 gram fibre, hvilket er 18 procent af det anbefalede daglige værdiindtag, og 7 gram protein i hver portion,” siger Stewart. Bare tilføj din yndlingspastasauce og “gør dig klar til at blive transporteret til Italien med dette måltid!”

Bemærk, hvis du følger en madplan med meget lavt kulhydratindhold, såsom keto-diæten, har hver 190-kalorie, 1-kops servering 32 gram kulhydrater.

“De bør ikke betragtes som en ‘low-carb’-mulighed,” forklarer Reaver og foreslår også at holde saltindholdet i tankerne (480 milligram, cirka en femtedel af det anbefalede daglige samlede antal for en voksen), når resten udlignes. af din dags måltider og snacks.

Gem dem til en lejlighedsvis godbid, og prøv dem luftstegte for den bedste smag og tekstur, siger Reaver.


trader joe's økologiske kikærter og røde linser Risoni

via traderjoes.com

Bedste nye sunde trader Joe’s Pasta: Økologiske kikærter og røde linser Risoni

$3

Lær mere

Lavet med to glutenfri ingredienser (organisk kikærtemel og økologisk rødt linsemel), kan denne korte, orzo-lignende pasta fungere som en side, som den er, som en tilfredsstillende suppetilsætning eller som grundlaget for en gryderet. Eller prøv en portion fra $2,99, 10,58-ounce æsken i stedet for ris, anbefaler Reaver.

En nem måde at gøre pasta sundere på er at bruge pasta med højere proteinindhold. “Jeg elsker stigningen i bønnebaserede pasta- og risprodukter på det seneste! Dette er en fantastisk erstatning for almindelige ris, fordi den indeholder en seriøs fiber- og proteinpunch, siger Reaver. “For dem, der spiser begrænset animalsk protein eller forsøger at reducere deres animalske protein, er denne risoni en fantastisk måde at sikre, at du stadig har tilstrækkelig protein i et måltid, da en portion har 10 gram protein.”

Bælgfrugtbaserede pastaer er et glimrende alternativ til almindelig pasta eller stivelse, fordi bælgfrugter (som omfatter både linser og kikærter) er hjertesunde, understøtter vægtkontrol og hjælper med at fodre de venlige tarmbakterier, tilføjer Stewart. Hver kvart kop portion tør risoni har 170 kalorier.


trader joe's blomkål jalapeno dip

via traderjoes.com

Bedste nye sunde trader Joe’s Dip: Cremet Cauliflower Jalapeno Dip

$4

Lær mere

Hvis du kan lide jalapeno poppers eller spinat artiskokdip, så vil en scoop fra denne $3,49 balje med lige krydret-nok dip helt sikkert tilfredsstille.

“Denne cremede blomkål Jalapeno Dip er min nye besættelse,” siger Burak. “Det ser og smager så overbærende, men med kun 40 kalorier pr. portion – på grund af at blomkål er dens første ingrediens – vil denne dip gøre det nemt at spise dine grøntsager.”

Selvom du på en eller anden måde spiser halvdelen af ​​beholderen, forklarer Burak, “det er ikke noget problem”, da det kun vil tilføje 200 kalorier til dit daglige tal. (Her er 16 flere sunde snacks, ernæringseksperter spiser.)

“Par dette med en række rå eller ristede grøntsager, og du har dig selv den perfekte sunde forret til at servere til det næste middagsselskab eller hjemmesnackaften. Ingredienserne i denne dip er enkle: Blomkål, forskellige oste og krydderier,” siger Stewart.


trader joe's økologiske Acerola Puree

via traderjoes.com

Bedste nye sunde Trader Joe’s Beverage: Økologisk Acerola Puree

$4

Lær mere

Acerola kirsebær er “en uudnyttet funktionel superfrugt,” ifølge 2018 forskning offentliggjort i Journal of Food Science and Technology. Det er fordi de er en af ​​de stærkeste naturlige kilder til ascorbinsyre, en type C-vitamin, og de er også propfyldte med, der kan reducere risikoen for flere kroniske sygdomme.

De er også stjernen i denne nemme frosne frugtvare med én simpel ingrediens: økologisk acerolapuré. Sælges i kasser med fire 30-kalorie pakker til $3,49, “Brug denne antioxidant kraftcenter i en smoothie eller hjemmelavet marmelade,” Stewart foreslår.

I modsætning til mange smoothiepakker, der er fyldt med tilsat sukker, “hvilket kan fortryde nogle af fordelene,” siger Reaver, “er dette produkt komplet uden sukker, bare ren acerola med over 1.000 procent af dit daglige C-vitamin. Det er den perfekte tilføjelse til en smoothie for at sikre, at dit immunsystem er i tip-top form. Den har en meget subtil smag, der smager fantastisk, når den blandes med frosne bær.”


trader joe's økologiske frysetørrede bærmedley

via traderjoes.com

Bedste nye sunde Trader Joe’s Pantry Staple Snack: Økologisk frysetørret bærmedley

$4

Lær mere

I modsætning til tørret frugt, der ofte suppleres med tilsat sukker, “er dette bare frugt. Periode,” forklarer Stewart.

I dette tilfælde er det frysetørrede økologiske blåbær, jordbær og hindbær. Bare vær opmærksom på fyldefaktoren: Da vandet er væk, og volumen er mindre end almindelige bær, kan det være fristende at spise mere, siger Stewart.

Heldigvis burde de 9 gram fibre pr. 120-kaloriepose hjælpe. “Hellige fiber! Bær er naturligvis en stor kilde til kostfibre, som er vigtigt for sunde kolesterolniveauer, regelmæssighed og vægtstyring, og det kan reducere forekomsten af ​​nogle kræftformer som tyktarms- og endometriecancer, siger Reaver.

“En ulempe ved friske bær er, at de hurtigt udløber i køleskabet. Disse frysetørrede bær er holdbare og kan holde i lang tid.” (Her er de udløbne fødevarer, der sandsynligvis er i dit køleskab.)

Opbevar en pose på 3,99 dollars til en enkelt servering i dit skrivebord eller spisekammer for at tilføje til korn, havregryn eller yoghurt, når du mangler frisk frugt, siger Reaver.


trader joe's blomkål tynder

via traderjoes.com

Bedste nye sunde trader Joe’s sandwich: Blomkåls tynde

$4

Lær mere

Træt af en almindelig skive toast toppet med avocado eller en meltortilla til frokostwrap? Bland tingene sammen med en af ​​disse glutenfri sandwich tynde, der sælges for fire per $ 3,99 boks. (To tynde lag på 50 kalorier udgør én portion.) Blomkål, æg, parmesanost og gær udgør den korte ingrediensliste.

“Hvis du sigter mod at øge din grøntsagskvote, er dette et godt alternativ til traditionelt brød eller tortillas,” siger Stewart. “Med 9 gram protein pr. portion og 15 procent af dit anbefalede daglige værdiindtag for calcium er de et godt supplement til ethvert måltid eller snack.”

Prøv tyndene som en bolle til en burger, bunden af ​​en åben æggesandwich, eller følg Reavers ledetråd og fyld dem op med bønner og grøntsager til et afbalanceret måltid når som helst på dagen, der giver en solid dosis næringsstoffer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.