Tips van experts voor gezonde winterhanden

Voorkom droge, schrale handen met onze deskundige tips om de handen gezond en gehydrateerd te houden tijdens de koude wintermaanden.

Elk redactioneel product wordt onafhankelijk geselecteerd, hoewel we mogelijk een vergoeding krijgen of een aangesloten commissie ontvangen als u iets koopt via onze links. Beoordelingen en prijzen zijn nauwkeurig en artikelen zijn op voorraad vanaf het moment van publicatie.

Vermijd de hardheid van de winter

Droge, schrale handen zijn een van de meest voorkomende huidproblemen in de winter. Ze kunnen niet alleen barsten, vervellen en bloeden, wanneer uw huidbarrière wordt aangetast, kunnen eczeem, psoriasis en andere huidaandoeningen verergeren. Preventie is daarom essentieel om de huidresultaten te verbeteren om de ontwikkeling of verergering van andere huidproblemen te voorkomen. Lees verder om te leren hoe u uw handen gezond en gehydrateerd kunt houden tijdens de koude wintermaanden.

iStock/elenaleonova

Draag handschoenen

Als het koud genoeg is om een ​​hoed te dragen, is het zeker koud genoeg om een ​​paar handschoenen aan te trekken. Investeer in een paar kasjmier of met wol gevoerde leren handschoenen, die over het algemeen effectiever zijn in het blokkeren van wind en het warm houden van de handen. Een sneeuwpop bouwen of je loopbrug scheppen? Kies voor een waterafstotend paar. Je moet het hele jaar door een paar rubberen handschoenen dragen bij het afwassen of schoonmaken, maar het is vooral belangrijk in de winter, zegt Francesca Fusco, MD, een gecertificeerde dermatoloog van Wexler Dermatology en een assistent-klinisch professor in de afdeling dermatologie bij Berg Sinaï in de Stad van New York op. (Mis deze andere producten niet voor winterwandelingen die je droog en warm houden.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.