Snelle recepten voor gewichtsverlies die u in 30 minuten kunt maken

Veganistisch, pescatarian, omnivoor – er is hier een geweldig recept voor gewichtsverlies voor elk type eter – en ze kunnen in minder dan 30 minuten op tafel staan.

Thaise RundvleessaladeMaggiezhu/Shutterstock

Thaise steak salade

Steakliefhebbers verheugden zich in 2015 toen onderzoek in de Internationaal tijdschrift voor obesitas verklaarde dat het eiwitrijke dieet de winnaar was van de afslankdiëten. De conclusie: het verhogen van je eiwit, het iets verlagen van je koolhydraten en het focussen op het verkrijgen van koolhydraten van hogere kwaliteit, zoals volle granen en producten, helpt je om gewicht te verliezen en op gewicht te blijven. Dat is waar dit vers smakende afslankrecept voor Thaise steaksalade door de beroemde Food Network-chef Ellie Krieger om de hoek komt kijken. Het is helder gearomatiseerd met limoensap, gember, basilicum en koriander, en zodra het vlees is gemarineerd, komt het samen in slechts een half uur. Leer nog 12 dieetgeheimen van mensen die hun gewichtsverlies hebben behouden.

Gezonde voeding: rijst met rode bonen in een close-up van de kom op tafel.  horizontaalAS Foodstudio/Shutterstock

Rode bonen en kokosrijst

Vergeet ingewikkelde, dure dieetplannen (die toch niet werken) en concentreer je gewoon op vezels, suggereert een studie gepubliceerd in de Annalen van de interne geneeskunde in 2015. De bevindingen geven aan dat het maken van slechts één verandering in het voedingspatroon – het stellen van een doel om elke dag 30 gram vezels te eten – u kan helpen gewicht te verliezen, uw bloeddruk te verlagen en de reactie van uw lichaam op insuline te verbeteren. Maak als snelkoppeling een maaltijd van rijst en bonen, wat zorgt voor een kom vol plantaardig eiwit (20 tot 25 gram) en vezels (ongeveer 15 gram). Bonen en rijst hoeven niet saai te zijn! Maak dit eenvoudig heerlijke, op het eiland geïnspireerde kokosrijst en bonenrecept van 30 minuten van Epicurious, met lichte kokosmelk. Mis deze andere 10 vezelrijke recepten die u helpen gewicht te verliezen niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.