Rare dingen die je een stralende huid geven

Rare dingen die je een stralende huid geven

Ze zijn niet top of mind als het gaat om huidverzorging, maar deze vreemde ingrediënten kunnen een jonger uitziende huid bevorderen.

Bacteriën onder de microscoop.hareluya/Shutterstock

bacteriën

U weet dat probiotische supplementen uw spijsvertering ten goede kunnen komen, dus kunnen actuele, met probiotica doordrenkte huidverzorgingsproducten gunstig zijn voor uw huid? “Probiotica worden gewoonlijk de ‘goede bacteriën’ genoemd omdat ze helpen de slechte bacteriën in ons lichaam te verminderen en systeembrede ontstekingen te verminderen”, zegt Diane Elizabeth, schoonheidsexpert en oprichter van Skin Care Ox. “Hoe lager onze algehele ontstekingsniveaus, hoe minder acne, droge huidvlekken, geïrriteerde huid en roodheid we zullen ervaren.” En natuurlijk kan het eten van voedsel zoals yoghurt en gefermenteerde groenten die natuurlijke probiotica bevatten ook de ontsteking van de huid verbeteren. Mis deze 27 trucs niet voor een natuurlijk stralende huid.

Drukke bijen, close-up van de werkende bijen op honingraat.  Bijen close-up met enkele dieren en honingraatstructuur.Kostiantyn Kravchenko/Shutterstock

Bijen gif

Het blijkt dat bijengif heel verbazingwekkend kan zijn voor je huid. “Het gif heeft krachtige antibacteriële, ontstekingsremmende, antimicrobiële en verbazingwekkende anti-rimpel eigenschappen”, zegt Elizabeth. Zo werkt het: bijengif, ook wel ‘nature’s Botox’ genoemd, ontspant de gezichtsspieren en stuurt tegelijkertijd een stroom bloed naar het huidoppervlak. Deze golf stimuleert de productie van elastine en collageen, wat op zijn beurt je een zichtbaar vollere, gladdere, stralende huid geeft. En maak je geen zorgen – je hoeft niet te wachten om gestoken te worden. Zoek naar producten die gezuiverd bijengif gebruiken, zoals de ApiClear Purifying Facial Peel van Manuka Honey. Waarschuwing: degenen die allergisch zijn voor bijen, zullen uit de buurt willen blijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.