Over ons

Ongeveer Ovivo Wellness.

Wellness maakt deel uit van het zijn van mens, maar zo is de ziekte. Van de uitgevers van Reader’s Digest, ondersteund door 98 jaar ervaring met het leveren van vertrouwde inhoud die informeert en inspireert, Ovivo Wellness biedt real-world antwoorden en wetenschap voor uw belangrijkste gezondheidsvragen en zorgen. Of het nu kan ontdekken welke voedingsstoffen je echt nodig hebt (en waar ze moeten krijgen), hoe je het gezondheidszorgsysteem kunt navigeren, wat huismiddeltjes of alternatieve therapieën het proberen waard zijn, of de beste manieren om je eigen of een angst van een lid van de familie. , depressie, pijn of chronische toestand, je bent op de juiste plek gekomen.

We weten dat mensen meer zijn dan hun diagnose. Ons doel is om verantwoordelijk de effectiviteit en risico’s van alle wellnessroutes te onderzoeken en het menselijk gezicht van wellness en ziekte te tonen. We omarmen de kracht van verhalen vertellen om iets echts en echt te zeggen over oorzaken, behandelingen en herstel – de hele geleefde ervaring van begrip, confronterend en overwinnen (of vrede met) een probleem van de gezondheid.

Onze missie
Bij Ovivo Wellness begrijpen we dat mensen overweldigd zijn door het volume van beschikbare gezondheids- en wellnessadvies, dat vaak tegenstrijdig is of als bevooroordeeld wordt gezien. We streven ernaar om een ​​verzameling inhoud te stroomlijnen en te cureren die u helpt niet alleen informatie te vinden, maar ook ervaringen die resoneren met uw specifieke zorg of voorwaarde. Om u een dieper inzicht te geven in waar deze informatie vandaan komt en het bewijs dat het ondersteunt.

Beschikkingen in de gezondheidszorg kunnen moeilijk zijn. Ovivo Wellness maakt ze gemakkelijker.