Natuurlijke eetlustremmers die echt werken

Door de honger op natuurlijke wijze te remmen, kunt u overeten en de daarmee gepaard gaande gewichtstoename helpen voorkomen. Deze door experts goedgekeurde natuurlijke eetlustremmers kunnen ons helpen om eindelijk die laatste 10 pond te verliezen.

ChilipepersTibor Duris/Shutterstock

het spannender maken

Een trek in pittig eten kan bepaalde dingen over je persoonlijkheid zeggen, maar wat nog belangrijker is, pittig eten kan werken als natuurlijke eetlustremmer. Het actieve ingrediënt in veel gekruid voedsel is capsaïcine, dat voorkomt in hete pepers. Cayennepepers hebben ook andere gezondheidsvoordelen. Als bonus: “het toevoegen van een paar scheutjes van het pittige spul zal je eten vertragen”, wat ertoe zou kunnen leiden dat je over het algemeen minder gaat eten, zegt de in New York City gevestigde voedingsdeskundige Joy L. Bauer, RD, CDN, de oprichter van Nourish Snacks , de gezondheids- en voedingsdeskundige op De Vandaagshow, en auteur van verschillende boeken, waaronder: Van Junkfood tot Joy Food.

MuntOxana Denezhkina / Shutterstock

Snuif pepermunt

Een vleugje pepermunt kan de honger op afstand houden. “Uit een onderzoek bleek dat wanneer deelnemers vijf dagen lang om de twee uur naar pepermunt rookten, ze die week bijna 1800 calorieën minder consumeerden en hun hongerniveau aanzienlijk lager beoordeelden dan deelnemers die niet aan pepermunt waren blootgesteld”, zegt Bauer. Ze stelt voor een pepermuntkaars aan te steken, op pepermuntgom te kauwen of te nippen aan pepermuntthee om de eetlustremmende voordelen te krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.