Mad i dit køleskab, der sandsynligvis allerede er udløbet

Mad i dit køleskab, der sandsynligvis allerede er udløbet

Mange varer i køleskabet kan gå langt ud over deres sidste anvendelsesdato uden at lugte funky eller se underligt ud, men de kan nemt være udløbet – og du vil ikke finde ud af det på den hårde måde. Tjek datoerne på disse køleskabshæfteklammer, før du tager en bid.

deli-kødValerio-Pardi/Shutterstock

Deli kød

Mens plastikemballagen kan se ud til at holde dine sandwichbeslag friske, så snart skiverne er adskilt ved delikatessedisken, begynder deres friskhed at aftage. De fleste producenter af skiveskåret kød, herunder Boar’s Head Brand, anbefaler, at deres produkter indtages inden for tre til fem dage efter købet, selvom det burde være sikkert at spise dem inden for 7 til 10 dage efter sidste salgsdato. Tegn på, at det er blevet dårligt: ​​Hvis det føles ekstremt slimet, hvis det lugter fjernt af eddike, ammoniak eller gær, eller hvis der er skimmelsvamp eller anden vækst på kødet eller pakken.

hotdogBrent-Hofacker/Shutterstock

Hotdogs

Stærkt forarbejdet kød har ofte en længere holdbarhed, men det er ikke evigt. I en uåbnet pakke holder hotdogs sig godt i omkring to uger i køleskabet, ifølge FDA. Når du åbner plastikken, falder vinduet til en uge. En kogt hotdog kan holde en ekstra uge, så vær kreativ med opskrifter, hvis tiden er ved at rinde ud. Hotdogs er blot en af ​​mange. Vær sikker på, at du ikke spiser ned på disse 13 flere fødevarer, du aldrig bør spise efter udløbsdatoen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.