Keuzes voor trainingsapparatuur voor kleine ruimtes – van een personal trainer

raquel arocena torres/Getty Images

Wil je thuis sporten? Het is niet nodig om je logeerkamer op te offeren voor een thuisgymnastiek als je alleen bent echt behoefte is een beetje ruimte en de juiste uitrusting voor een bevredigende full-body workout. “Zolang je ruimte hebt om je handen boven je hoofd te heffen, genoeg ruimte om je armen naar een T te strekken en een ruimte op de grond voor een mat, ben je klaar om te gaan”, bevestigt Dani Schenone, RYT-200 & ACSM-CPT gecertificeerde trainer en holistische wellnessspecialist bij Mindbody.

Maar niet alle fitnessapparatuur voor thuistraining is ontworpen om in de hoek van een slaapkamer of de rand van het balkon van uw appartement te worden geperst. Schenone somt een paar essentiële trainingsbenodigdheden op die vriendelijk zijn voor vrijwel elke ruimte: “Het is een geweldig idee om te investeren in twee verschillende paar gewichten, een mat, weerstandsbanden voor zowel weerstandstraining als flexibiliteitswerk, en een zware kettlebell.” (Zo leuk.) “Springtouw, medicijnballen, een ab-roller en een stabiliteitsbal zijn geweldige toevoegingen voor diegenen die hun huisuitrusting willen completeren.”

Met dat in gedachten heeft ons team van trainers en fitnessinstructeurs deze lijst met topkeuzes voor kleine ruimtetrainingsapparatuur goedgekeurd. Er is iets voor elk budget, fitnessniveau en trainingsstijl… dus bereid je voor om inspiratie op te doen.

Training Essentieel Pakket Ecomm Via Myvia handelaar

Love Sweat Fitness Workout Essentials-pakket

Winkel nu

Je zult onder de indruk zijn van de verscheidenheid aan full-body workouts die je kunt doen in een ruimte die net groot genoeg is voor een yogamat, vooral als je jezelf wapent met het Workout Essential Package van Love Sweat Fitness. Deze set bevat 10 multifunctionele uitrustingen zoals weerstandsbanden en sliders (zo’n solide toevoeging aan je routine, die ook uitstekend werkt op harde of zachte oppervlakken), en booty bands, plus een mat en een schuimroller voor post-workout opluchting.

De lichtgewicht gereedschappen zijn gemakkelijk mee te nemen, zodat je ze ook in je hotelkamer kunt gebruiken. Een geweldige manier om deze bundel te gebruiken, is door de banden te gebruiken voor deze training met weerstandsbanden voor het hele lichaam.

Leave a Reply

Your email address will not be published.