Inspirerende transformaties voor gewichtsverlies | de gezonde

Met dank aan Joanna Wilcox iamketoincanada.com

“Ik heb professionele hulp gekregen om een ​​einde te maken aan mijn emotie-eten.”

Nadat ze haar tweede kind had gekregen, kon Joanna Wilcox het extra gewicht dat ze had gewonnen niet kwijtraken, zelfs niet na het proberen van Weight Watchers, 21-Day Fix en ouderwets goed calorieën tellen. Hoewel ze aanvankelijk wat gewicht zou verliezen, kon ze het nooit afhouden. Deze achtbaanrit heeft niet alleen haar taille verwoest, maar ook haar zelfvertrouwen. “Ik was echt uitgeput en moe van het zijn in een lichaam dat niet meer als het mijne aanvoelde”, vertelt ze. Toen besloot ze hulp te zoeken voor haar emotionele eetbuien.

Een strijd waar veel mensen mee te maken hebben, emotioneel eten wordt gedefinieerd door de drang om te eten als ze angstig of gestrest zijn. Wilcox heeft zichzelf drastisch hervormd en verloor uiteindelijk 60 pond in een jaar. Voor haar dieet zoekt ze koolhydraatarm voedsel en houdt ze haar macronutriëntenniveaus bij. Ze traint ook regelmatig om haar veranderende lichaam te versterken en vorm te geven. Wilcox heeft ook de steun van een online community die haar gemotiveerd houdt als ze zich minder dan fantastisch voelt. Al deze aspecten hebben het voor haar mogelijk gemaakt om af te vallen. Bekijk deze 50 eenvoudige manieren om op natuurlijke wijze af te vallen.

“Consistentie is de belangrijkste reden waarom mensen er niet in slagen om af te vallen, en als je je gewoon kunt committeren, zul je resultaten behalen waarvan je nooit had gedacht dat ze mogelijk waren”, zegt ze. “Verantwoording is ook belangrijk. Zoek een vriend om mee te trouwen, of omring jezelf met anderen die een soortgelijk dieet volgen. Het vinden van een afslankgemeenschap waar je je gesteund voelt, kan een enorm verschil maken in je reis naar gewichtsverlies. Bezorgd dat je misschien worstelt met emotioneel eten? Probeer deze 7 trucs die echt werken.

Fred Bollaci, voor en naMet dank aan Fred Bollaci

“Ik heb een manier gevonden om af te vallen en toch van het leven te genieten.”

Hoewel auteur Fred Bollaci wilde afvallen, wilde hij ook doorgaan met de dingen in het leven die hem vreugde brachten. Omdat hij graag uit eten ging en graag reisde, was hij bang dat een dieet dit bevredigende tijdverdrijf zou beperken. Hij balanceerde op 330 pond en leed aan slaapapneu, hoge bloeddruk, rug- en gewrichtspijn en prediabetes. Om zijn gezondheid weer op de rails te krijgen en toch tevreden te zijn met zijn leven, vond hij een manier om vier of vijf avonden per week in restaurants te eten – en kon hij zelfs af en toe wijn drinken – en toch viel hij nog steeds 150 pond af.

Bollaci werkte samen met een voedingsdeskundige en arts aan een plan. “Ik leerde het restaurantpersoneel te betrekken en werkte met veel geweldige chef-koks die me graag wilden helpen bij mijn zoektocht om gezonder te worden en te blijven genieten van hun restaurants! Ik begon elke dag te lopen en verhoogde geleidelijk mijn snelheid en de duur”, zegt hij.

Nadat hij 30 pond was afgevallen, had hij de energie om te trainen – waardoor hij af en toe een lekkernij had, zoals pizza, pasta, brood of dessert. Nadat hij 50 pond was afgevallen, was hij in staat om meerdere keren per week naar de sportschool te gaan en te gaan zwemmen, fietsen en joggen. Leer deze 13 dingen die experts je niet vertellen over gewichtsverlies.

“Ik heb geleerd betere keuzes te maken in restaurants en thuis door gezonder te winkelen en te koken, met de nadruk op kwaliteit”, zegt hij. “De meeste diëten prediken het eten van flauw, saai of onsmakelijk voedsel voor een bepaalde tijd om af te vallen. Ze bieden geen realistische kansen op succes op de lange termijn – hoe te eten als het gewicht eenmaal is verdwenen. Begin door betere keuzes te maken, minder kwantiteit te eten en te kiezen voor betere kwaliteit, en leer van jezelf te houden, wat leidt tot gezonder eten en in vorm komen. Stel geen specifiek tijdsbestek in voor het afvallen, want ieder van ons is anders. Zet de ene voet voor de andere en begin gewoon.” Mis deze gewichtsverliestransformaties niet, toegeschreven aan een dieetregel die deze mensen hielp meer dan 20 pond te verliezen.

Natalie, voor en naCourtesy Fit Girls Guide fitgirls.com

“Een Instagram-account heeft me geholpen het babygewicht te verliezen.”

Na opeenvolgende zwangerschappen kon Natalie het gewicht niet laten vallen dat ze was aangekomen terwijl ze haar baby’s voorbereidde op de wereld: “Ik wilde energie; Ik wilde me de gelukkige en vreugdevolle persoon voelen waarvoor ik geboren was. Ik voelde me vaak erg verdrietig en zat vast in een lichaam dat niet van mij was”, zegt ze. En toen vond ze de populaire FitGirlsGuide op Instagram. Naast het verstrekken van de middelen die ze nodig had om af te vallen, bood het programma een ondersteunende gemeenschap waardoor ze zich welkom voelde, ongeacht haar grootte of worsteling. De interactieve online groep hield haar verantwoordelijk voor het behalen van haar doelen terwijl ze toch thuis voor haar kinderen kon zorgen.

Natalie’s advies aan anderen? “Drink veel water, voeg veel groenten toe aan maaltijden, plan maaltijdbereidingen en je eettijden”, zegt ze. “Maar houd vooral genoeg van wie je bent om jezelf te willen verbeteren. Wacht niet tot je ‘op je bestemming bent aangekomen’ om jezelf te waarderen.” Vervolgens kunnen gewichtsverliestransformaties ook grappig zijn, dus mis deze 15 hilarische gewichtsverliesverhalen niet waar iedereen zich mee kan identificeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.