Ik heb deze $ 7 Lip Plumper Gloss geprobeerd, dat is als een lipvuller

Lip voller glossen vs lip injecties: wat is het verschil?

Of je nu geboren bent met dunne lippen, of in de loop van de tijd volume begint te verliezen, misschien heb je lipverbeteringen overwogen via lipvullerinjecties. Er zijn een paar manieren om vollere lippen te krijgen, en twee van de belangrijkste zijn lipvullende glossen en lipinjecties zoals Juvederm en Restylane fillers. (Heeft u liplijnen? Dit is wat een dermatoloog zou doen.)

“Eerst en vooral zijn lipinjecties (ook wel lipvullers genoemd) een invasieve procedure die wordt uitgevoerd als een behandeling op kantoor”, legt Lara Devgan, MD, een door het bestuur gecertificeerde plastisch chirurg uit New York City en de oprichter en CEO van Dr. Devgan uit. Scientific Beauty, een luxe huidverzorgingslijn van medische kwaliteit. “Het zorgt voor een dramatischer resultaat. Lipinjecties kunnen ook de symmetrie in de lippen verbeteren.” Lipfiller gaat gemiddeld tussen de vier en acht maanden mee.

Wat betreft lip-opvullende glossen, zegt Dr. Devgan: “Lip-opvullende glossen zijn geweldig voor mensen die nieuwsgierig zijn maar niet klaar voor injecteerbare lipvuller. Deze zijn niet-invasief en minder duur. Lipgloss is niet in staat om symmetrie en verhoudingen opnieuw in evenwicht te brengen, maar je kunt een tot twee millimeter zichtbare lipplumping krijgen, wat ongeveer het equivalent is van een spuit met lipvuller.

Lipfiller wordt in een medisch kantoor geïnjecteerd door een gecertificeerde professional voor blijvende resultaten. Lip vollere glossen worden plaatselijk aangebracht en kunnen worden gekocht bij drogisterijen en schoonheidssalons. (Hier zijn de favoriete OTC-producten van dermatologen.)

Hoe werken lip vollere glossen?

“Lip-opvullende glossen bevatten ingrediënten die een huidreactie veroorzaken die resulteert in plaatselijke zwelling waardoor de lippen er voller uitzien”, zegt de in New York City gevestigde board-gecertificeerde dermatoloog Michelle Green, MD.

In wezen kunnen lipvullende glossen alles bevatten, van kaneel (meestal te vinden in goedkopere lipglosses) tot hyaluronzuur (te vinden in duurdere lipglosses) die de lippen stimuleren en ervoor zorgen dat ze tijdelijk opzwellen. Het resultaat is een milde zwelling die verbetert waarmee u van nature bent geboren. Maar het effect houdt ongeveer net zo lang aan als de lipgloss en pakt oneffenheden of asymmetrie niet aan.

“Het is niet realistisch om een ​​Kylie Jenner-liplook te krijgen met lipplumpinggloss”, zegt Dr. Devgan. U moet opnieuw aanbrengen om het effect aan te houden.

Op welke ingrediënten moet je letten bij een lip plumping gloss?

“De beste ingrediënten om naar te zoeken in je lip-plumping gloss zijn hyaluronzuur, menthol, wintergroen, gember en capsaïcine”, zegt Dr. Green. Juvederm-vullers zijn zelfs gemaakt van een zeer sterk verknoopte vorm van hyaluronzuur.

“Er zijn twee manieren om de lippen te vergroten: de ene heeft te maken met hydratatie en de andere met ontsteking”, legt Dr. Devgan uit. Ze raadt patiënten aan om lip-plumping glossen te zoeken met hydraterende ingrediënten, zoals hyaluronzuur. “Het trekt watermoleculen aan om de plumping te creëren.” (Pas op voor de 10 fouten die droge lippen kunnen veroorzaken.)

Welke lip plumping gloss ingrediënten moet je vermijden?

“Zeker, als u allergisch bent voor een van de genoemde ingrediënten, moet u lipvergrotende glossen die deze ingrediënten bevatten, vermijden”, adviseert Dr. Green. Als je het niet zeker weet, doe dan een kleine test voordat je het op je hele lipgebied aanbrengt. (Dit is de oorzaak van gesprongen lippen.)

Is het veilig om te zoenen of orale seks te hebben terwijl je lip-plumping glossen draagt?

Technisch gezien is het veilig, tenzij uw partner een bekende allergie heeft voor een van de lipvergrotende ingrediënten. Maar als je een lipvullende gloss met kaneel- of capsaïcine-ingrediënten draagt, zal het de huid van je partner een onschadelijk roze blos en tintelend gevoel geven. “Ongevaarlijk, maar niet ideaal in een intieme situatie”, zegt Dr. Devgan. “Het is het beste om het te vermijden.”

Beste lipvullende glossen

Lip plumping glossen, vooral die gemaakt met hydraterende ingrediënten zoals hyaluronzuur en niacine, zorgen voor een veilig en tijdelijk opvullend effect voor de lippen. Hier zijn drie lipvergrotende glossen die ik heb uitgeprobeerd (inclusief mijn favoriete lipgloss van $ 7) en had goedgekeurd door medische experts. Geen naald nodig.

via amazon.com

Maybelline Lifter Glans

$ 7

Winkel nu

Ik pakte de glans van Maybelline Lifter nadat ik had gelezen dat het een betaalbare dupe is voor Fenty Beauty Gloss Bomb ($ 19). De meeste Lifter-kleuren waren volledig uitverkocht bij Target (een knipoog naar hoe populair deze glans is), maar ik heb hem in Reef, een pure roze tint. Ik denk niet dat ik ooit een tube lipgloss heb opgemaakt, maar ik heb in twee maanden tijd bijna de volledige fles opgebruikt.

Het hyaluronzuur is hydraterend. Ik krijg een subtiele toename van het volume en een tijdelijke vermindering van fijne lijntjes op mijn lippen. Je kunt de glans vanuit de ruimte zien (en op een Zoom-oproep).

Deze lipgloss heeft het keurmerk van Dr. Green. “De hoge glans van deze lipgloss definieert de lippen en geeft het uiterlijk van vollere lippen met minimale opvulling van het natriumhyaluronaat, maar het houdt de lippen wel gevoed en gehydrateerd”, zegt ze.


Dr. Lara Devgan Scientific Beauty Platinum Lip Plump

via sephora.com

Dr. Lara Devgan wetenschappelijke schoonheid Platina lip mollig

$ 50

Winkel nu

Elke keer als ik denk dat ik misschien lipinjecties wil, veeg ik in plaats daarvan op Platinum Lip Plump. Deze luxe formule is gemaakt met een innovatief peptidecomplex. Het is rijk aan hyaluronaat, niacine, ceramiden, palmitoyltripeptide en voedende voedingsstoffen.

De heldere glans brengt soepel aan en heeft een subtiel aangename fruitige geur. In tegenstelling tot meer betaalbare lip-plumping glossen, duurt het plumping-effect bijna twee uur. Ik vind het ook leuk dat het is ontworpen om met elke huidskleur te werken en over lippenstift en voering kan worden gelaagd.

Dr. Devgan kent haar weg met lipinjecties en zij is de maker achter Platinum Lip Plump. “Het geeft je het uiterlijk van lipvuller in een heldere glans”, zegt ze.


LA Girl Lip voller

via ulta.com

LA Girl Lip voller

$ 5

Winkel nu

Na mijn succes met de Maybelline Lifter Gloss, wilde ik een nog meer betaalbare lip-plumping gloss proberen. Ik hou echt van de licht getinte roze kleur van de LA Girl Lip Plumper en zag een duidelijke volheid in mijn lippen. Maar het heeft wel een verwarmend effect van de kaneel dat sommigen misschien onaangenaam vinden.

Het is ook iets dikker dan de Lifter-glans en veel dikker dan Beauty Platinum, dus het is niet zo goed om over een lipstick of voering te lagen. Toch werkt het om de lippen zichtbaar voller te maken en het is een goede prijs als je gewoon je tenen in het water van deze schoonheidstrend wilt dopen.

“Dit heeft ook een hoge glans, waardoor de lippen er voller uitzien en kaneel wat een tintelend gevoel veroorzaakt en de doorbloeding verbetert”, zegt Dr. Green. “De combinatie van de hoge glans en kaneel geeft een tijdelijk volumineus effect.”

Leer vervolgens over natuurlijke remedies voor een droge mond.

Leave a Reply

Your email address will not be published.