Hoe u ‘s nachts echt kunt afvallen?

Droom je nog steeds over je doelen om af te vallen? Maak ze werkelijkheid met deze wetenschappelijk onderbouwde manieren om extra kilo’s kwijt te raken terwijl je een oogje dichtknijpt.

Kun je echt van de ene op de andere dag afvallen?

Het is niet alleen mogelijk om van de ene op de andere dag gewicht te verliezen, het is zelfs een ontluikend onderzoeksgebied. De National Sleep Foundation suggereert dat het moderne leven, met zijn blootstelling aan kunstlicht ‘s avonds laat en langer wakker zijn, de natuurlijke circadiane ritmes van het lichaam kan verstoren en het kan aanmoedigen om vet vast te houden. Een paar simpele aanpassingen kunnen daar echter verandering in brengen. Hier zijn negen manieren om je lichaam in te stellen voor maximale efficiëntie bij het afvallen, zodat je je ogen kunt sluiten en je lichaam wat magie kunt laten werken.

wekker op een bedstandZomerfotograaf/Shutterstock

Krijg een goede nacht rust

Hoe ‘s nachts afvallen? Het kan echt zo simpel zijn als op tijd de zak raken om gewichtstoename tegen te gaan. Onderzoek gepresenteerd op het European Congress of Endocrinology in 2017 suggereert dat slaapverlies ervoor zorgt dat het lichaam minder volheidshormonen, zoals GLP-1, en meer van de hongerbevorderende ghreline aanmaakt. Hetzelfde geldt voor nachtploegen. Dit kan betekenen dat als je moe bent, je meer honger hebt, waardoor je meer calorieën binnenkrijgt dan je lichaam eigenlijk nodig heeft. Hier zijn 50 andere doorbraken op het gebied van gewichtsverlies waarvan uw arts wenste dat u ze wist.

Leave a Reply

Your email address will not be published.