Hoe 10 pond (en meer!) te verliezen van mensen die het hebben gedaan?

hoffelijkheid @sophiegetsstrong

Je moet het willen en je committeren

Met een gewicht van 175 pond wist Sophie Traulsen, 23, uit Chandler, AZ, dat ze wilde afvallen, en ze had de perfecte reden. “Ik wilde me sexy en zelfverzekerd voelen in mijn trouwjurk”, zegt ze. Die motivatie bleek voldoende om haar doel te bereiken, maar daar bleef het niet bij. “Denk niet dat je kunt afvallen en dan teruggaan naar hoe het was”, zegt ze. Nu bijna 45 pond lichter dan toen ze begon, staat de Instagram-pagina van Traulsen vol met dagelijkse inspiratie, gezonde recepten en informatie over het trainingsplan dat ze gebruikt. Bekijk het op @SophieGetsStrong. Ontdek de 12 dieetgeheimen van anderen die hun gewichtsverlies hebben behouden.

gewichtsverlies-transformatiehoffelijkheid @nakedhealthjourney

Geef schoon eten een kans

15 januari 2012 is een gedenkwaardige datum voor Desiree S., 32, uit Manitoba, Canada. “Het was de dag dat ik wakker werd en me realiseerde: ‘Geen excuses meer, niet meer tegen mezelf liegen, geen rage diëten, kruidenpillen of detox-kits meer'”, zegt ze. Ze woog op dat moment 275 pond – haar zwaarste. Na het doorzoeken van Tosca Reno’s website voor gezond eten, koos ze ervoor om rood vlees, meel, pasta, geraffineerde suikers en gefrituurd voedsel te elimineren en te vervangen door veel fruit en groenten, magere eiwitten en dagelijkse smoothies boordevol vitamines, goede vetten en eiwit. Door dit te combineren met een hernieuwde inzet om te oefenen, verloor ze 140 pond. Nu concentreert ze zich op het zijn van een lichaam-positief rolmodel, coach en personal trainer. Volg haar op Instagram op @nakedhealthjourney.

gewichtsverlies-transformatiemet dank aan Savannah Bouziden

Maak gebruik van uw competitieve kant

Toen haar moeder haar een Fitbit-activiteitstracker gaf, liet Savannah Bouziden, 31, van Alva OK van 308 pond, haar competitieve karakter overnemen. “Omdat ik de competitieve persoon ben die ik ben, nam ik deel aan uitdagingen en streefde ik ernaar om elke dag dat doel van 10.000 stappen te halen. Ik begon het echt leuk te vinden om weer actief te zijn”, zegt ze.

Na 103 pond te zijn afgevallen, is Bouziden nog steeds 30 pond van haar streefgewicht, maar zegt dat ze haar succes nu baseert op hoe ze zich fysiek en mentaal voelt. “Ik voel me best fantastisch als ik met mijn peuters kan spelen zonder buiten adem te raken”, zegt Bouziden. “De eerste keer dat ik echt met mijn meisjes van de glijbaan kon gaan, moest ik huilen.” Volg haar voortgang op Instagram op @getfitvannah.

Leave a Reply

Your email address will not be published.