Hjemmelavede proteinbarer: 7 proteinbaropskrifter fra en RD

Mere end halvdelen af ​​forbrugerne forsøger at få mere protein i deres kost, ifølge Institute of Food Technologists (IFT). Dette vigtige makronæringsstof er nødvendigt for at vedligeholde, opbygge og reparere væv, herunder muskler, knogler, hud og endda immunceller. Forskning viser også, at protein hjælper dig med at føle dig mæt, hvilket understøtter en sund vægtkontrol. Men du behøver ikke at fokusere på store stykker kød for at tilfredsstille dit daglige proteinbehov. Snacks er en anden stor forbrugertrend. Næsten halvdelen af ​​voksne snacker mindst tre gange om dagen, rapporterer IFT. To tredjedele ønsker snacks, der giver et energiboost, og næsten 60 procent søger vitaminer og mineraler.

En snackkategori, der tjekker alle disse kasser, er proteinbarer, bolde eller bid; og du behøver ikke købe dem færdigpakkede. Denne samling af næringsrige diætist-lavede proteinsnackopskrifter inkluderer gør-det-selv muligheder, der opfylder en række forskellige behov. De inkluderer valg til at hjælpe dig med at tilfredsstille en sød trang, tilbyde stabil energi mellem måltiderne, restituere efter en træning og levere funktionelle sundhedsmæssige fordele. Hvis du befinder dig i en tidsnød, kan du købe en af ​​disse ernæringsekspertanbefalede veganske proteinbarer.

Roundup’et inkluderer muligheder for bagning og opskrifter, der er glutenfri og veganske. (Læs mere om de sundhedsmæssige fordele ved en vegansk kost.) Vælg dem, der bedst opfylder dine mål, og pisk en batch sammen, som du skal have klar. Du sparer penge pr. portion sammenlignet med indkøbte muligheder, og hvis det er nødvendigt, kan du ændre ingredienserne. Byt for eksempel jordnøddesmør med solsikkekernesmør, vælg rosiner frem for tørrede kirsebær, erstat honning med ahornsirup, eller udskift fuldkornshvedemel med brunt rismel. Uanset om du følger opskrifterne til tee eller tilpasser dem til din smag, vil du opfylde nogle af dine daglige proteinbehov og øge dit indtag af andre vitale næringsstoffer.

Høflighed Kelly Jones

Citrus Pistacie Protein Granola barer

(gør 8 barer)

Fra plante fremad sportsdiætist Kelly Jones, MS, RD, CSSD

Proteinet i denne veganske opskrift er primært fra pistacienødder. At få protein fra planter er en anden trend, der er blevet til en reel bevægelse blandt forbrugerne, og pistacienødder er en god mulighed. En undersøgelse fra 2019, offentliggjort i tidsskriftet Naturproduktforskning, anfører, at sammenlignet med andre nødder har pistacienødder et lavere kalorieindhold og indeholder de højeste niveauer af umættede fedtsyrer, kalium og visse sundhedsbeskyttende forbindelser kendt for deres antioxidante og antiinflammatoriske virkninger. Indtagelse af pistacienødder har vist sig at forbedre blodsukkerkontrollen og arteriefunktionen. Denne no-bake bar er en mættende nærende snack mulighed for at forblive energisk under et længere stræk mellem måltiderne.

Ingredienser:

 • 1 kop pakkede, udstenede Medjool dadler
 • 1 3/4 kop afskallede, let saltede, pistacienødder
 • 1/3 kop havregryn
 • Skal af 1/2 – 1 mandarin, afhængig af smagspræferencer
 • 1 spiseskefuld mandarinjuice (ca. 3 segmenter)

Instruktioner:

 1. Blend dadler i en foodprocessor i cirka 10-15 sekunder, indtil de er finthakket.
 2. Skrab siderne af foodprocessoren, før du tilføjer resten af ​​ingredienserne.
 3. Puls i 10 sekunder, før du skraber siderne, og pulser yderligere 5-10 sekunder, indtil blandingen er klistret at røre ved, men stykker af pistacien og havren er stadig synlige.
 4. Klip vokspapir til længden af ​​en brødform med papirets bredde lang nok til at nå toppen af ​​hver side. Kom blandingen over i brødformen, før du trykker ned med hænderne eller en flad spatel, indtil den er fast og glat.
 5. Afkøl i køleskabet i 20-30 minutter for at hjælpe blandingen med at sætte sig, før den skæres.
 6. Tag fat i vokspapiret på hver side af brødformen, løft blandingen op og over på et skærebræt. Skær i 8 barer og server med det samme eller stil på køl i op til en uge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.