Halloween-slik med det laveste sukker

roma’Studio/Shutterstock

Lave og sukkerfri halloween-godbidder

Når du tænker på Halloween, er det umuligt ikke at forestille dig en stor skål slik. Halloween er en af ​​de mange højtider, der fremhæver Amerikas kærlighed til sukker. Den seneste udgave af Dietary Guidelines for Americans anbefaler, at du ikke får mere end 10 procent af dine samlede kalorier fra tilsat sukker. Det er omkring 12 teskefulde hver dag, hvis du følger en diæt på 2.000 kalorier.

Men på en gennemsnitlig dag indtager amerikanerne hele 17 teskefulde tilsat sukker. Så forestil dig bare, hvor højt dine totaler bliver, når du bliver ved med at nappe mini-chokoladebarer ud af godbidderskålen.

At skære ned på tilsat sukker kan hjælpe med at reducere din risiko for fedme, type 2-diabetes, hjertesygdomme og nogle kræftformer. Overskydende sukker i din kost kan også påvirke din hjerne negativt. At spise større mængder sukker er forbundet med en højere risiko for depression. At spise sukker giver dig også lyst til mere: University of California San Franciscos SugarScience-forskere har fundet ud af, at sukker kan have vanedannende egenskaber.

Selvfølgelig handler sund kost mere om, hvad du spiser hver dag, snarere end en endags forkælelse på en ferie som Halloween. Men måske har du en helbredstilstand som diabetes, eller du er bare smart med dit sukkerindtag.

Her er de 11 lave og sukkerfrie slikmuligheder, der har min ernæringseksperts stempel på denne Halloween.

god chokoladevia amazon.com

De gode chokoladefirkanter

$27, 12 tæller

Køb nu

The Good Chocolate er et chokoladefirma, der leverer kvalitetschokolade med nul sukker ved at søde deres chokoladebarer med naturlige sødestoffer. De er også 100 procent økologiske og keto-venlige (kun en til to netto kulhydrater pr. portion). De kommer i seks forskellige smagsvarianter, så du har en række muligheder at vælge imellem. Bare bemærk, at disse slik – ligesom mange af de sukkerfrie muligheder på denne liste – er sødet med sukkeralkoholer. Mens nogle af disse sødestoffer kan hjælpe med at forhindre huller i hullerne, kan de også forårsage maveproblemer, herunder diarré, i store mængder. En blid påmindelse: Hav altid portionsstørrelser i tankerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.