Hairstory: My Nontoxic Shampoo Review

Een niet-giftige shampoo helpt bij het verwijderen van olie en vet terwijl het hydrateert. Ik gebruik de Hairstory New Wash al zes maanden – dit is wat ik ontdekte.

Een gemakkelijke haarverzorgingsoplossing voor gezondere lokken

Jarenlang heb ik mijn van nature donkerblonde haar opgelicht tot helder platinablond. En hoewel ik van de look hield, hield ik niet van wat het bleekmiddel en de toner met de gezondheid van mijn haar deden. Ik had te maken met droog haar, gespleten punten en een matte finish zonder glans.

Ik ging naar de salon voor een knipbeurt en mijn kapper vertelde me zachtjes dat ik het risico liep mijn haar te breken. Het was tijd om het bleekmiddel neer te leggen en remedies voor beschadigd haar te omarmen.

Maar het uitgroeien van het gebleekte haar betekent vette wortels en super droge punten. Mijn kapper zei dat ik mijn haar minder moest wassen om te voorkomen dat de natuurlijke oliën worden verwijderd.

Ik gebruikte twee keer per week een zachte shampoo, gevolgd door een keer per week een lading vochtinbrengende conditioner en een haarmasker. Droogshampoo bestreed vet tussen wasbeurten door, maar liet een merkbaar wit residu en productopbouw achter.

Ik had een haarverzorgingsroutine nodig met minder producten die duurzamer en beter voor mijn haargezondheid was.

Toen ik hoorde over een volledig natuurlijk shampoo-vervangingsproduct, was ik sceptisch, maar ook bereid om alles te proberen dat werd aangeprezen als een wonderhaarproduct.

Hairstory New Wash is minder een shampoo en meer een wasmiddel om het haar te reinigen en conditioner te verwijderen. Ja, het reinigt en hydrateert zowel.

Ik gebruik het een of twee keer per week gedurende zes maanden en het heeft de gezondheid van mijn haar drastisch veranderd. Hier is hoe het ging.

via hairstory.com

Wat is de niet-toxische shampoo van Hairstory?

Twee-in-een haarproducten zijn niet bepaald indrukwekkend.

Zoals ik al zei, mijn droge haar klit zo gemakkelijk dat ik een aparte conditioner, een haarmasker, ontwarrende spray en een natte borstel nodig had om het na het wassen door te kammen. Maar Hairstory New Wash is anders. Michael Gordon, maker van Bumble & Bumble-producten op salonniveau, heeft de was gemaakt.

De formule bevat geen siliconen en is gevuld met voedende oliën en ingrediënten, waaronder aloëbladsap, jojobazaadolie, teunisbloemolie, zonnebloemzaadolie en pepermuntolie. In plaats van agressieve reinigingsmiddelen te gebruiken om olie te verwijderen, reinigt New Wash met essentiële oliën en vetalcoholen.

Na verloop van tijd stopt de hoofdhuid met het overmatig produceren van olie om droogheid tegen te gaan, en je blijft achter met glanzend, handelbaar haar dat er gezond uitziet en aanvoelt.

Mijn eerste wasbeurt met Hairstory New Wash

Voordat ik iets op mijn haar of lichaam smeer, moet ik het eerst ruiken. Ik geef toe dat sommige van mijn schoonheidsaankopen alleen op geur zijn gebaseerd. Dus als Hairstory niet lekker ruikt, zou ik het niet gebruiken.

Gelukkig heeft New Wash een licht bloemige geur met tonen van roos en ylang-ylang. Er is ook een vleugje kruidnagel om dingen op te fleuren.

En laten we het hebben over de verpakking. Hairstory New Wash wordt geleverd in een zakje om het plasticverbruik en afval te verminderen.

Het meest verrassende van New Wash is dat het niet schuimt. Het voelt aan als een gel op vloeibare basis.

Ik spoot een hoeveelheid ter grootte van een kwart op mijn wortels en gebruikte de meegeleverde hoofdhuidborstel (je kunt ook je vingers gebruiken, maar de hoofdhuidborstel voelt heel goed) om het product van de wortels tot de punten in te werken. Omdat het conditionerende eigenschappen heeft, gaat het over de hele haarschacht, in tegenstelling tot traditionele shampoo, die alleen op de wortels gaat.

Het voelde ongelooflijk vreemd om het product gewoon uit te spoelen en mijn gebruikelijke conditionerstap over te slaan. Maar ik vond het geweldig dat ik niet drie minuten hoefde te wachten tot de conditioner was ingetrokken. Laten we eerlijk worden; Vaak liet ik de conditioner een uur intrekken en stapte ik weer onder de douche om uit te spoelen. Over tijdverspilling gesproken.

Ik heb bij mijn eerste gebruik van New Wash geen ontklitter gebruikt en gewoon door mijn handdoekdroge haar gekamd. Het was verbazingwekkend hoe handelbaar mijn haar aanvoelde. Er waren een paar gebieden waar ik extra voorzichtig moest kammen, maar mijn haar voelde alsof ik het had geconditioneerd.

Toen het volledig aan de lucht was gedroogd, voelde mijn haar zacht aan, zag het er schoon uit en had het een beetje veerkracht en glans dat ik normaal niet zag.

Sommige gebruikers hebben een paar weken van overgang gemeld terwijl hun haar en hoofdhuid zich aanpassen aan het nieuwe product, maar dat heb ik niet ervaren.

Wat een dermatoloog zegt over Hairstory

Elyse Love, MD, een gecertificeerde dermatoloog in New York, legt uit hoe Hairstory zelfs de gezondheid van de hoofdhuid kan beïnvloeden.

“Traditionele shampoo bevat wasmiddel”, zegt Dr. Love. “Het reinigt effectief de haar en hoofdhuid, maar het kan onze natuurlijke oliën wegnemen en het microbioom van onze hoofdhuid verstoren, wat kan leiden tot problemen zoals seborrheic dermatitis.”

Mensen hebben de hoogste concentratie van haar follikels op de hoofdhuid, volgens Dr. Love. Elke follikel wordt geassocieerd met een talgklier (de klieren die talg produceren).

“Sebaceous klieren zijn aanwezig op een hoofdhuid en zijn wat de hoofdhuid en de haar”, zegt ze.

“Als we aan de gezondheid van de hoofdhuid denken, denken we aan wat er gebeurt met zowel de klier als de follikel; het geproduceerde talg is wat het microbioom van onze hoofdhuid voedt.”

De talg op de hoofdhuid voedt natuurlijk voorkomende bacteriën, gisten en schimmels, die er allemaal met een goede reden zijn, volgens Dr. Love, die zegt dit in gedachten te houden bij het kiezen van producten.

Hairstory Shampoo Ft Via Hairstory

via hairstory.com

De voor- en nadelen van de niet-toxische shampoo van Hairstory

Pluspunten

  • Het bespaart tijd en geld omdat er geen conditioner en stylingproducten meer nodig zijn.
  • Het verwijdert voorzichtig olie en vet van de wortels terwijl het de hoofdhuid en punten hydrateert.
  • Het is vrij van sulfaten, detergenten en agressieve chemicaliën.
  • Het ruikt aangenaam.
  • Voor $ 40 voor 8 ons is het ongeveer dezelfde prijs als shampoo van salonkwaliteit. (En je bespaart op conditioner.)
  • Milieubewuste verpakkingen verminderen het plasticverbruik en afval.

nadelen

  • Sommige gebruikers ervaren een overgangsperiode van droogheid of vettigheid bij het starten van Hairstory.
  • Het is alleen rechtstreeks verkrijgbaar via Hairstory, dus je kunt het niet bij de drogist ophalen.

Wat vinden andere klanten?

Mijn haartextuur is meestal steil, met een lichte golf aan de achterkant. Het is ook gekleurd. Ik had uitstekende resultaten met Hairstory, en dit is wat vrouwen met verschillende haartypes en texturen te zeggen hadden over het gebruik van de niet-giftige shampoo.

Tricia R. schrijft:, “Ik heb krullend haar en ik heb er altijd de verkeerde producten voor gekregen. Eerlijk gezegd was dit voor mij een dure aankoop. Maar aangezien ik op de website ben om bij te vullen en me realiseer dat ik het in januari heb gekocht, en het is nu bijna oktober, is het niet zo anders dan wat ik eerder kocht, dat was totale rommel voor mijn haar. Probeer het, serieus. Je zult niet teleurgesteld worden.”

Octavia W. zegt:“Het is een totaal nieuwe manier om mijn haar schoon te maken. [It] even wennen omdat er geen schuim is. Ik ben zo blij met het verschil; mijn fijne en gekrulde haar is veel voller, glanzender en de krullen zijn veerkrachtiger. Ik ben zeker een bekeerling.”

Kate L. schrijft, “Ik heb krullend haar en omdat ik in de veertig ben, in de perimenopauze en medicijnen slik, begon mijn haar uit te vallen en uit te dunnen. Het zag er verschrikkelijk uit. Wat zou ik kunnen doen? Ik begon New Wash te gebruiken, aanbevolen door mijn buurman. Het beste wat ik kon doen. Het wast en conditioneert mijn haar in één keer, is niet schadelijk en mijn haar keert terug naar zijn oorspronkelijke volledige dikte. Ik hou van New Wash en zal nooit meer iets anders gebruiken.”

Het is bijna een jaar geleden sinds die salonafspraak toen mijn stylist me stoere haarliefde gaf.

Vandaag is mijn doucheroutine gestroomlijnd, snel en gemakkelijk. Ik gebruik New Wash, spoel het uit (Dr. Love herinnert gebruikers eraan om grondig te spoelen om ophoping te voorkomen) en kam het door.

Ik gebruik nog steeds een hittebeschermer op de dagen dat ik föhn, en ik gebruik af en toe een haarmasker voor extra vocht. Zoals ik al zei, mijn haar was echt beschadigd. Vandaag ziet mijn haar er zacht uit en voelt het zacht aan, mijn wortels zijn merkbaar minder vettig en ik heb niet zoveel vliegjes.

Ik ging twee weken geleden naar de salon voor een knipbeurt en dezelfde stylist gutste over mijn verbeterde haargezondheid en merkte op hoeveel sneller en dikker mijn haar groeide.

Hairstory New Wash heeft de gezondheid van mijn haar totaal veranderd en gaf me tijd en geld terug. Nu ik weet hoe ik gekleurd haar goed moet verzorgen, overweeg ik om highlights te laten zetten.

Waar Hairstory niet-toxische shampoo kopen

Hairstory New Wash is rechtstreeks verkrijgbaar via Hairstory.com. Het kost $ 40 voor een 8-ounce voorraad, en er zijn kortingen en gratis geschenken (zoals hoofdhuidborstels of reisflessen) voor het aanmelden voor een abonnementsvulling.

Winkel nu

Leave a Reply

Your email address will not be published.