Gewichtsverlies voor mannen: hoe ze 100-plus ponden verloren

Gewichtsverlies voor mannen: hoe ze 100-plus ponden verloren

Als je weet dat je moet afvallen, maar geen inspiratie kunt krijgen om te beginnen, kunnen deze verhalen een verschil maken. Laat u inspireren door het succes van deze tien jongens.

John PasqualeMet dank aan John Pasquale

“Geef toe dat je een probleem hebt – en ga van daaruit verder.”

John Pasquale, de directeur verkoop en marketing van Hard Rock Cafe, zegt dat hij altijd een husky is geweest. Maar het was een foto van de NFL Draft waardoor hij zich tot zijn broer wendde en toegaf dat hij een probleem had. Met een gewicht van 426 pond besloot hij een maag-mouwoperatie te proberen. Het werkte – hij viel 140 pond af. Maar om van 280 naar zijn huidige gewicht van 238 te komen, moest hij een afslank- en trainingsprogramma volgen en onderhouden. Voor Pasquale was toegeven aan zichzelf dat hij een probleem had de sleutel. “Totdat je iets wilt doen, zal niets wat iemand zegt of doet je ertoe brengen het te doen. Ik let elke dag op alles wat ik eet en sport vijf tot zeven keer per week”, legt hij uit. “Het is zo makkelijk om terug te gaan naar oude gewoontes. Je moet de mentale kracht en discipline hebben om je eraan te houden.” Vast in een afslankplateau? Dit zijn de tips die je nodig hebt om eruit te komen.

Rick NdiayeMet dank aan Rick Ndiaye

“Babystapjes kunnen oplopen.”

Voor Wells Fargo-specialist Rasseck Ndiaye duwde een doktersbriefje hem uiteindelijk over de rand. Hij woog 500 pond, hij kon nauwelijks lopen, hij had bloedstolsels in zijn enkel en hij was borderline diabetes. Toen zijn arts erop stond dat hij grote veranderingen in zijn leven zou aanbrengen, anders zou zijn toekomst somber zijn, begon Ndiaye kleine stappen te zetten in de richting van een gezonde levensstijl. Hij begon dagelijks met een wandeling van anderhalve kilometer door zijn buurt; toen ging hij naar een plaatselijke sportschool en huurde een trainer in. Vervolgens pakte hij zijn dieet aan door zorgvuldig voedzame maaltijden te plannen. In zes maanden viel hij meer dan 100 pond af. Tot op heden is hij bijna 300 pond afgevallen; Ndiaye weegt momenteel 215. “Het draait allemaal om voeding en je mindset – denk aan babystapjes! Vervang langzaam slechte voedingsmiddelen door goede en het zal je helpen om je mentaal en fysiek sterk te houden op je reis”, zegt hij.

Leave a Reply

Your email address will not be published.