Gemakkelijke manieren om op natuurlijke wijze af te vallen

Soms zijn de eenvoudigste remedies echt de beste: zo kun je afvallen door appels te eten, in de keuken te dansen en wat ochtendzon te krijgen.

bord met restjes na het eten van garnalenbigjom jom/Shutterstock

Ruim de tafel niet af

Vertel het je moeder niet, maar we geven je officieel toestemming om er een zooitje van te maken. Terwijl je eet, laat je de snoeppapiertjes, fruitschillen, notendoppen en andere restjes op tafel liggen. Volgens een studie gepubliceerd in het tijdschrift Trek in 2011 consumeerden mensen die een kom pistacheschillen op hun bureau hadden staan ​​aanzienlijk minder calorieën dan degenen die de schelpen periodiek weggooiden. Het zien van de schelpen (of andere afgedankte items) kan dienen als een visuele aanwijzing, die je eraan herinnert hoeveel je precies hebt gegeten en om te stoppen met eten als je vol zit. Vermijd deze 20 voedingsmiddelen die de calorieën nooit waard zijn.

close-up van mannelijke handen rammelende bierpullen in bar of pubSyda Productions/Shutterstock

Beperk je cocktails

Happy hour is niet zo gelukkig als je kijkt naar de tol die het van je taille eist, zegt Fiola Sowemimo, MD, die interne en bariatrische geneeskunde beoefent in Freehold, New Jersey. Drank is een van de grootste factoren voor gewichtstoename, vooral als je alcohol drinkt in combinatie met suikerhoudende mixers, zoals margarita’s of een rum en cola. “Een van de beste tips die ik mijn patiënten geef die willen afvallen, is om overmatig alcoholgebruik te vermijden”, zegt ze. Dit bestel je aan de bar als je wilt afvallen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.