Fitnessuitdagingen die volledig uitvoerbaar zijn

Deze uitdagingen kunnen u helpen uw zelfvertrouwen op te bouwen, stress te verminderen, u te verleiden om consequent te trainen of misschien zelfs gewicht te verliezen. Je hebt dit!

30 dagen fitnessuitdaging

Van alle items waar je voor zorgt, staat je smartphone behoorlijk hoog op de prioriteitenlijst – omdat het de thuisbasis is van je e-mail, je verbinding met vrienden en familie, je entertainment voor lange supermarktlijnen, je talloze feeds en eerlijk gezegd, alles anders. Terwijl je op je telefoon zit te kijken naar de beste gezondheids- en fitness-apps, kun je er nog een toevoegen: de eenvoudig genoemde 30 Day Fitness Challenge-app is een gratis manier om het vasthouden aan een “elke dag trainen”-doel veel gemakkelijker te maken. Afhankelijk van of je je hele lichaam wilt versterken of je wilt concentreren op bilspieren, armen of buikspieren, kun je een programma selecteren dat bij je behoeften past. Nieuw in het sporten? Maak je geen zorgen! Dit programma biedt eenvoudige, gemiddelde en harde niveaus, evenals praktische instructie. Hoewel elke training meestal minder dan 15 minuten duurt, is het voldoende om je te motiveren om naar de sportschool te gaan en een langere zweetsessie te doen.

Heel30

Lichamelijk actief blijven is essentieel voor de gezondheid. De Mayo Clinic beveelt 150 minuten fitness per week aan, maar wat u consumeert, is even belangrijk, zo niet belangrijker. Het probleem waarmee veel mensen worden geconfronteerd, is het vaststellen van hun specifieke zwakke punten in hun eetgewoonten. Whole30 is een programma dat 30 dagen lang geen zuivel, gluten, soja, peulvruchten, alcohol en suiker bevat. Het is een beetje lastig om te volgen omdat zoveel voedingsmiddelen verborgen ingrediënten bevatten, maar als je eenmaal de 30 dagen hebt voltooid, voeg je deze voedingsmiddelen geleidelijk weer toe om te zien hoe je lichaam reageert. Gewapend met deze informatie, kunt u uw maaltijdplannen zo vormgeven dat u geen zuivelproducten, als het u een opgeblazen gevoel geeft, gluten als het niet goed op uw buik zit, of een ander voedsel dat u problemen bezorgt.

Whole30 zegt nee-nee tegen zuivel, dus hier zijn enkele alternatieven.

Meditatie

Geloof het of niet, een beetje om kan zelfs een game-changer zijn voor je fysieke en mentale gezondheid. Een studie uit 2014 gepubliceerd in Psychoneuro-endocrinologie en uitgevoerd aan de Carnegie Mellon University, ontdekte dat 25 minuten meditatie drie dagen achter elkaar een effect leek te hebben op het stressniveau. Talloze apps, zoals Headspace en Calm, bieden uitdagingen om je geïnspireerd te houden om meditatie in je routine op te nemen. Zelfs als je niet 25 minuten per dag kunt persen, overweeg dan om voor het slapengaan een meditatieoefening te doen om beter te slapen en stress te verminderen.

Hier zijn enkele manieren om wat meditatie in je leven te sluipen.

Pinterest gerichte uitdagingen

Als je een nieuwe ouder of een superdrukke professional bent, of als het loggen van sessies in de sportschool niet jouw stijl is, is een fitnessuitdaging thuis misschien de beste keuze. Als je op Pinterest zoekt, zul je tal van gerichte uitdagingen vinden die je zullen helpen langer te planken, dieper in je squats te gaan, een aantal geweldige buikspieren op te bouwen of de lift van je billen in je favoriete denim te verbeteren. Veel van deze uitdagingen zijn gemaakt door trainers en nemen niet meer dan 10 minuten van uw dag in beslag. Sterker nog, het kan je inspireren om andere fitnessmethoden te proberen wanneer je agenda leeg is. Deze training met weerstandsbanden zal je hele lichaam trainen.

Aaptiv

Hoewel het technisch gezien niet per se een uitdaging is, is Aaptiv een slimme keuze voor een doorgewinterde sportliefhebber die al weet hoe hij moet burpees, bergbeklimmen, hoge knieën en jab, cross, hook en uppercut. Met een verscheidenheid aan trainingen en fitnessniveaus is deze instructie met alleen audio een slimme manier om gefocust te blijven en je vorm te perfectioneren. Overweeg een paar vrienden aan te moedigen zich aan te melden voor een lidmaatschap, zodat u samen vanuit uw respectievelijke huizen kunt trainen, of op zijn minst elkaar verantwoordelijk kunt houden om op zijn minst een half uur per dag in te persen.

Kun jij deze dagelijkse fitnesstests doorstaan?

Kayla Itsines-uitdaging

Roman Stetsyk/ShutterstockDe beroemde Australische fitness Instagrammer Kayla Itsines wil dat je in vorm komt. Wat begon als een sociale-media-account, is uitgegroeid tot een breed scala aan trainingsplannen, waaronder het originele BBG-programma, met trainingen, maaltijdaanbevelingen en andere handige tips. Met heel weinig apparatuur kun je alle trainingen van Itsines voltooien en mogelijk binnen een paar weken veranderingen zien. Het is ideaal voor reizigers of een beginner op het gebied van fitness die klaar is om serieus te worden. Pas gewoon op voor deze oefeningsbewegingen die echt tegen je werken.

FitMeisjesGids

Als 30 dagen een beetje overweldigend aanvoelen, waarom zou je dan niet een schrikkeljaarmentaliteit aannemen en in plaats daarvan voor 28 gaan? FitGirls Guide, die ook populair werd dankzij Instagram, is een 28-dagen Jumpstart-programma met alle tools die je nodig hebt om je levensstijl te transformeren. Naast een volledig trainingsplan waarvoor geen apparatuur nodig is, geeft FitGirls ook een maaltijdplan dat kan worden aangepast aan elk dieet, ongeacht of je glutenvrij, veganistisch of vegetarisch bent. Als je vrienden niet mee zijn met het avontuur, maak je geen zorgen: er is een enorme community achter FitGirls, dus je hebt altijd wat online ondersteuning als je een duwtje nodig hebt. Probeer met je echte vrienden deze leuke sociale activiteiten die ook dienst doen als workouts.

droge januari

Na de talloze vakantiefeesten en nieuwjaarsvieringen, smeekt je lever eigenlijk om een ​​pauze. Naast het veroorzaken van enkele ernstige hoofdpijn en uitdroging, kan overmatig drinken de kilo’s inpakken. Aangezien de meeste alcohol veel suiker bevat en moeilijk voor je lichaam af te breken, kan het drinken van het op de normale manier meer aan je taille toevoegen. Een uitdaging van 30 dagen die to-the-point is, is droge januari, waarin je tot februari geen vino, bier of cocktails hoeft te drinken. Hoewel het misschien een beetje ongemakkelijk is in sociale omgevingen, daag jezelf uit om een ​​frisdrank met limoen te pakken en de aangewezen bestuurder te zijn – en ahum, Instagram-fotograaf – voor de avond. Als je de bartender bent, probeer dan deze heerlijke mocktails te maken.

Dagelijkse verbranding

Vooral als je vanuit huis werkt, 24/7 ruzie maakt met kinderen of voor je werk reist, maken online workouts het inknijpen van oefeningen minder stressvol. Als je je verveelt met het doorzoeken van talloze YouTube-video’s om er een te vinden die echt effectief is, overweeg dan een Daily Burn-lidmaatschap. U krijgt gespecialiseerde trainingsschema’s op basis van uw doelen, de mogelijkheid om fitnessapparatuur te kopen, inclusief een hartslagmeter om ervoor te zorgen dat u zich maximaal inspant en andere functies, evenals elke ochtend een live-workout. Maak er je doel van om er een volledige maand van te maken, en je mindset – en je billen! – in een gezonde versnelling te schoppen. Bekijk de geheimen van vrouwen die elke dag sporten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.