Disse er de bedste gaver til kaffeelskere

Delmaine Donson/Getty Images

Giv java-junkies, hvad de vil have

For ikke så længe siden har du måske tøvet med at støtte en elskets kaffevane, men ikke mere: De overraskende sundhedsmæssige fordele ved kaffe inkluderer alle de sygdomsbekæmpende antioxidanter, brygget leverer sammen med Javas hjælp til at tæmme betændelse, booste humøret og sænke kræftrisiko.

Den anden gode nyhed er, at det er nemmere end nogensinde at lave kvalitetskaffe derhjemme – ligesom det er at købe gaver til kaffeelskere. Hvis deres motto er, “Men først, kaffe”, er dette deres gaveliste. Vi fandt ikke kun den bedste kaffe, men også mad og drikkevarer med kaffesmag, apparater der laver kaffe og tilbehør, der gør ethvert køkken til en professionel kaffebar.

Cuisinart SS-20 kaffecenter 10-kops termisk kaffemaskine og enkelt-serveringsbryggervia amazon.com

Cuisinart SS-20 kaffecenter 10-kops termisk kaffemaskine og enkelt-serveringsbrygger

$230

Køb nu

Enkelt-servering kaffemaskiner er alle i vrede i disse dage, men nogle gange er det rart at have mulighed for at brygge det på den gamle måde. Denne Cuisinart kaffemaskine lader dig gøre begge dele. Den har en fuldautomatisk termisk kaffemaskine på den ene side og en enkelt-servering brygger på den anden. Med andre ord gør den jobbet som to kaffemaskiner i én – og fylder mindre på din disk. (Du kan blive overrasket over at lære, hvad der sker med din krop, når du drikker kaffe hver dag.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.