De beste paleo-snacks die je kunt kopen

istock/Juanmonino

schokkerig

Beef jerky is niet langer de synthetische, stinkende en plakkerige brokken rundvlees die je bij je plaatselijke benzinestation vindt. Jerky heeft een grote make-over gehad en is nu overal de lieveling van gezonde foodies, dankzij de verscheidenheid aan smaken en vleesopties, zoals kalkoen en kip, met hun hoge eiwit- en vitaminegehalte. Enkele opmerkelijke Paleo jerky-merken zijn Sophia’s Survival Foods Jerky Chews, Steve’s Original en Nick’s Sticks, die allemaal grasgevoerde en biologische jerky aanbieden.

guacamole in een kom met chips op de achtergrondistock/DebbiSmirnoff

Guacamole

Iedereen houdt van guacamole, maar avocado’s krijgen vaak een slechte reputatie omdat ze ongezond en vol vet zijn, wat gewoon niet waar is. Avocado’s zitten vol voedzame ingrediënten en bieden deze krachtige voordelen, waaronder het verlagen van cholesterol en het verminderen van het risico op hartaandoeningen. Goed nieuws: Guacamole is 100 procent Paleo wanneer het wordt gemaakt volgens het traditionele recept, dat bestaat uit avocado, limoen, ui, tomaat en jalapeno. Individuele portiegroottes van guacamole, te vinden in de meeste supermarkten, zorgen voor een geweldige snack om mee te nemen. Probeer je guac te combineren met verse groenten of chips van weegbree en boerenkool voor een zoute crunch.

close-up van varkenszwoerdistock/BallBall14

Varkenszwoerd

Varkenszwoerd is niet voor iedereen weggelegd, maar als je op zoek bent naar een alternatief voor zoute chips, dan zijn ze misschien wel de juiste keuze. Maar wat zijn varkenszwoerd precies? Nou, in wezen is varkenszwoerd de huid van een varken, dat wanneer gebakken, gekookt en/of gebakken een knapperige, luchtige, chip-achtige consistentie creëert. Net als chips, zijn varkensschillen ook verkrijgbaar in een heleboel verschillende smaken, zoals barbecue, zout en peper en kaas. “Varkensschillen zitten van oudsher vol met kunstmatig alles”, zegt Posey. “Tegenwoordig kun je gebakken varkenszwoerd krijgen gemaakt met zeezout en ze zijn verre van traditioneel.” Zorg ervoor dat je de ingrediënten van in de winkel gekochte varkenszwoerd controleert, want slechts een handvol zijn echte Paleo-snacks.

Leave a Reply

Your email address will not be published.