De beste 10-minuten-butt-workout waar deze beroemdheid bij zweert

De beste 10-minuten-butt-workout waar deze beroemdheid bij zweert

Er bestaat niet zoiets als een snelle oplossing als je wilt dat de resultaten van lichaamsbeweging en gezond eten blijvend zijn. Maar je hebt geen lange, zware trainingen nodig om je billen in vorm te krijgen of de gezondheidseffecten te voelen. (In feite is de minste hoeveelheid beweging die je nodig hebt om langer te leven waarschijnlijk minder dan je denkt.)

Beroemdheid, actrice en kookboekauteur Ayesha Curry weet het een en ander over timemanagement. Als presentatrice van een tv-show en moeder van drie kinderen, hecht ze veel waarde aan haar tijd. Dus Curry combineerde met Fitbit Premium om een ​​reeks gemakkelijke en snelle trainingsroutines te creëren.

De volgende zijn haar favoriete bewegingen van het onderlichaam aller tijden. Hier is een van de kontworkouts waar ze bij zweert om je bilspieren te trainen.

Ayesha CurryRobin L Marshall/Getty ImagesAyesha Curry’s billen workout

Herhaal dit circuit eenmaal voor een snelle verbranding van 10 minuten. Als je tijd over hebt en een hardere training wilt, herhaal dit circuit dan ongeveer drie keer voor een routine van 20 minuten.

Ayesha Curry squatsHoffelijkheid: Fitbit PremiumDoe 20 squats

U moet weten hoe u correct moet hurken om het meeste uit deze oefening te halen.

Hoe te squatten: Begin met je voeten op schouderbreedte uit elkaar met je tenen naar voren gericht en je rug recht. Scharnier alsof u op een stoel gaat zitten. Houd je knieën boven je tenen en ga weer rechtop staan ​​in de beginpositie.

Ayesha Curry buiging lungeHoffelijkheid: Fitbit PremiumDoe 20 curtsy lunges

Elke uitvalvariatie is goed voor de billen, inclusief een van Curry’s favoriete bewegingen. Bovendien is deze beweging ook een van de beste dijoefeningen.

Hoe maak je een buiging: Begin in dezelfde positie als de squat. Plaats het linkerbeen achter het rechter door een grote stap naar achteren te zetten. (Je bootst een buiging na, vandaar de naam.) Herhaal op het andere been.

Ayesha Curry brandkraanHoffelijkheid: Fitbit PremiumDoe 10 tot 20 brandkranen

Hondenbezitters herkennen misschien de overeenkomst tussen hoe een hond zijn been opheft om naar de badkamer te gaan en deze beweging. Laat die vergelijking je niet van deze oefening afhouden. Deze beweging is een van de biloefeningen die echt werken.

Hoe maak je een brandkraan: Begin op handen en knieën met je handen onder je schouders. Je heupen moeten boven je knieën zijn. Houd je been in een gebogen hoek van 90 graden, til je knie weg van je lichaam en keer terug naar de startpositie. Herhaal dit voor 10 tot 20 herhalingen.

Doe 20 smeergeld

Als je op zoek bent naar een vetverbrandende oefening, maar een hekel hebt aan hardlopen, dan is dit misschien iets voor jou. Op dit punt in de routine zal uw hartslag omhoog gaan.

Een terugslag doen: Begin in dezelfde positie als de brandkraan. Strek je been naar achteren en weg van je lichaam, knijp in de bilspieren en houd even vast. Keer dan terug naar de startpositie en herhaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.