Burgerkæderne med de bedste antibiotikafrie oksekødspolitikker

Burgerkæderne med de bedste antibiotikafrie oksekødspolitikker

De ændrer hele sundhedsvæsenet.

En fastfood cheeseburger med en bid taget ud af det / en bid taget ud af det / Bitten hamburger.

Stella Photography/Shutterstock

En nylig rapport satte 25 amerikanske burgerkæder på prøve over deres politikker for antibiotikabrug i deres oksekød, og resultaterne var dystre. Kun to scorede A’er for deres politikker, mens hele 22 fik F’er.

De 88 procent, der mislykkedes – inklusive McDonald’s, Burger King, In-N-Out og Carl’s Jr. – havde ingen politikker mod antibiotika. Wendy har et knap så forfærdeligt D-, fordi 15 procent af dets oksekød kommer fra producenter, der skærer ned på det medicinsk vigtige antibiotikum tylosin, ifølge de offentlige interesseorganisationer, der har klassificeret restauranterne. Nogle få kæder (Steak ‘N’ Shake, Farmer Boys og Fuddruckers) havde antibiotikafrie muligheder, men de var ikke automatiske som i burgerbarerne, der fik et A. Lær hvilke fastfood-varer ernæringseksperter aldrig spiser.

Men der var to lysende stjerner i restaurationsbranchen: Shake Shack og BurgerFi. Begge kæder fik et A for kun at servere antibiotikafrit oksekød i deres burgere. Hvis du er bekymret for dit eget kød, så find ud af, hvad græsfodret oksekød egentlig betyder.

En primer om, hvorfor vi skal bekymre os om antibiotika: Det er ikke så meget, at det at spise dem vil gøre noget mærkeligt for din krop, men praksis kan være dårlige nyheder for fremtidens sundhedsvæsen.

Antibiotika dræber bakterier for at afværge sygdomme, men en lille mængde bakterier overlever generelt. Disse “superbug”-overlevere har et gen, der hjalp dem med at modstå, og de videregiver det overlevelsesgen til deres afkom. Jo mere vi giver antibiotika, jo mere dræber vi de bakterier, der er nemme at målrette mod, og efterlader superbugs for at sprede deres gener. Sundhedseksperter frygter, at jo mere vi over- og misbruger antibiotika, jo mindre effektive kan disse medikamenter være, når vi virkelig har brug for dem.

Ingen argumenterer for, at du skal lide under en bakteriel infektion med ærlighed uden medicin, men brug af antibiotika hos raske mennesker (fh, køer) bidrager til antibiotikaresistens. En gennemgang af 181 undersøgelser i The Lancet Planetary Health fandt, at begrænsning af brugen af ​​antibiotika hos husdyr reducerede forekomsten af ​​antibiotikaresistens med i gennemsnit 10 til 15 procent – nogle gange så meget som 39 procent.

I slutningen af ​​2018 gjorde McDonald’s en indsats for at øge deres karakterer og annoncerede en politik for at reducere brugen af ​​antibiotika i deres oksekød. Processen vil tage tid, men det er et skridt. Andre store fastfood-kæder, såsom Wendy’s, bliver nu opfordret til at foretage de ændringer, McDonald’s har foretaget.

Ved at købe antibiotikafrit oksekød på restauranter og derhjemme, gør du din del i at presse industrien til at ændre sig og opbygge en sundere verden for alle. Find derefter ud af, hvilken fastfoodrestaurant der har et bedre ry end Whole Foods.

Leave a Reply

Your email address will not be published.