Beste trainingsapparatuur om te kopen voor thuisworkouts

De sluiting van niet-essentiële bedrijven, zoals sportscholen, en thuisblijvers tijdens Covid-19 hebben de meeste mensen binnen gehouden. Voor veel regelmatige sportschoolbezoekers betekent dit dat je je trainingen binnenshuis moet doen om je gezondheid en conditie te behouden.

Vanwege beperkingen aan ruimte en apparatuur, zullen de meeste mensen zich concentreren op lichaamsgewichtoefeningen voor thuistrainingen. “Lichaamsbeweging is een goede optie omdat het gratis is en je het overal kunt doen”, legt Sarah Grooms uit, trainer van Obé Fitness on demand (die een gratis maand aanbiedt met code: ATHOME), en een personal trainer in New York City. “Ik ben er vast van overtuigd dat lichaamsgewichtoefeningen helpen bij het bouwen van een sterke basis en een solide kern voordat er apparatuur wordt toegevoegd.”

Hoewel workouts met lichaamsgewicht geweldig zijn, kunt u ook uw thuisworkouts naar een hoger niveau tillen. Hoe? “Om variatie te bieden zodat we ons thuis niet vervelen, en om de intensiteit te verhogen zodat we vooruitgang blijven zien, zal apparatuur enorm helpen om je thuistraining naar een hoger niveau te tillen”, legt Liz Van Voorhis, oprichter en CEO van Fit Collective, uit. trainer in New York.

Als u uw thuistrainingen wilt versterken, overweeg dan enkele van deze onmisbare opties voor trainingsapparatuur om de ideale thuisgymnastiek te creëren. (Bekijk bovendien de workout-bewegingen die te maken hebben met alledaagse voorwerpen thuis.)

via target.com

Halters

$12- $55 afhankelijk van het gewicht

Winkel nu

Een paar of twee (of drie of vier, afhankelijk van het gewicht dat je wilt en nodig hebt) dumbbells kan je helpen de weerstand te verhogen voor veel lichaamsgewichtoefeningen zoals squats, lunges, crunches en meer, legt Van Voorhis uit. “Ik neem binto op in mijn lessen en zal lichtere dumbbells toevoegen om de intensiteit van de ponssets te verhogen”, zegt ze. “Dumbbells helpen je om sneller kracht te creëren en samengestelde bewegingen uit te voeren die op meerdere delen van het lichaam werken.” (Probeer deze oefeningen voor het bovenlichaam ook uit met dumbbells.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.