Beste hometrainers: 9 indoorfietsen om actief te blijven

RichLegg/Getty Images

Hometrainers en lesplatforms op aanvraag

Veel fietsen worden geleverd met on-demand klassenplatforms of zijn compatibel met verschillende apps en on-demand klassenplatforms. “Ik zou zoveel mogelijk platforms en klassen proberen”, stelt Foley voor. “Dan zou ik me inzetten voor een platform dat ik het leukst vind.”

De meeste apps en platforms hebben gratis proefversies, dus probeer er een paar voordat u een beslissing neemt. En de meeste zijn zeer betaalbaar. “Je betaalt voor een ervaring en kennis, om nog maar te zwijgen van het verbonden blijven met een gemeenschap”, zegt Jones. “Het is het waard als de gebruiker ervan geniet en zich eraan kan committeren.”

“Zoek ten slotte naar een fiets die bij uw budget en stijl past”, zegt Foley. Maar over budget gesproken, het is belangrijk om in gedachten te houden dat soms kosten gelijk zijn aan kwaliteit. “Ik zou investeren in de beste kwaliteit, ook al lijken sommige duur”, zegt Jones. “Ik weet dat sommige mensen de hoge prijzen zien en denken dat het te veel is, maar je investeert in een ervaring en je gezondheid. Ik heb ook gehoord van mensen die goedkopere opties kopen en het maar een paar keer gebruiken voordat het stof begint te verzamelen.” Haal er het maximale uit met deze hometrainerproducten die u helpen gezond te blijven.

Met dit alles in gedachten, zijn hier negen van de beste indoor hometrainers om u te helpen het hele jaar door fit te blijven.

Exerpeutic opvouwbare magnetische rechtopstaande hometrainer met Pulsevia amazon.com

Exerpeutic opvouwbare magnetische rechtopstaande hometrainer met Pulse

$160

Winkel nu

Met meer dan 11.000 beoordelingen voor een gemiddelde beoordeling van vier en een half van de vijf sterren op Amazon, valt niet te ontkennen dat deze Exerpeutic-fiets een geweldige indoor-optie is. De fiets heeft een groter zadel voor een comfortabelere ervaring, acht niveaus van magnetische weerstand en een LCD-scherm om je afstand, verbrande calorieën, tijd, snelheid en hartslag bij te houden (die je kunt krijgen van de handsensoren in het stuur) .

Als je in een klein appartement woont en weinig ruimte hebt, kan deze fiets gemakkelijk tot de helft worden opgevouwen en kan hij in de hoek van de kamer worden gereden als hij niet wordt gebruikt. (Probeer deze thuistrainingen voor een sterkere kern.)

Peloton Indoor Hometrainervia onepeloton.com

Peloton Indoor Hometrainer

$ 1.895, plus $ 39/maand onbeperkt lidmaatschap; $ 13/maand voor toegang tot live en on-demand lessen

Winkel nu

Hoewel de Peloton-fiets een forse uitgave vooraf is, is het een investering die ervoor zorgt dat je terugkomt voor meer. Na de initiële investering geeft je lidmaatschap van $ 39 per maand je onbeperkte toegang tot live wekelijkse lessen op je ingebouwde HD-scherm met instructeurs die je zullen motiveren en je zelfs in realtime zullen uitschreeuwen wanneer je een segment verplettert. (Als je wat geld wilt besparen, bekijk dan deze Peloton-compatibele schoenen.)

Kun je de live geplande tijden niet halen? Zweet het niet; De fiets wordt ook geleverd met een enorme on-demand bibliotheek met ritten die variëren van vijf tot 90 minuten. Er zijn themaklassen, klassen met verschillende muziekgenres en klassen van verschillende moeilijkheidsgraden, waardoor fietsen voor iedereen toegankelijk is. “Wat ik waardeer aan Peloton is dat er voor iedereen een instructeur en stijl is”, zegt Conlon.

Als je een goedkope Peloton-ervaring wilt, kun je de app downloaden, je eigen fiets gebruiken en toegang hebben tot alle live en on-demand lessen voor slechts $ 12,99 per maand. (Ze bieden ook yoga, meditatie, bootcamp en andere lessen die niets met fietsen te maken hebben.) Je zult niet de verbonden ervaring hebben om te zien hoe je prestaties zich verhouden tot die van anderen in een klas, maar je krijgt nog steeds een geweldige training. (Hier zijn enkele andere opties voor slimme fitnessapparatuur voor thuis om te overwegen.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.