Beste gezichtsoliën voor herfst en winter

Lees meer over gezichtsoliën en hun vermogen om vocht in balans te brengen, poriën te verfijnen, puistjes te verminderen en de uitstraling te stimuleren, voor alle huidtypes.

Elk redactioneel product wordt onafhankelijk geselecteerd, hoewel we mogelijk een vergoeding krijgen of een aangesloten commissie ontvangen als u iets koopt via onze links. Beoordelingen en prijzen zijn nauwkeurig en artikelen zijn op voorraad vanaf het moment van publicatie.

Het gebruik van gezichtsoliën tijdens de herfst- en wintermaanden kan een verschil maken in uw huidverzorgingsroutine. Gezichtsoliën bevatten voedingsstoffen, waaronder essentiële vetzuren en antioxidanten die kunnen helpen vocht vast te houden om de huid gehydrateerd te houden tijdens de koude, droge maanden. Het type gezichtsolie dat het beste voor u is, hangt echter af van uw huidtype.

Lees hieronder verder om de 10 gezichtsoliën te zien die kunnen helpen om je huid soepel te houden. Plus, hier leest u hoe u uw huid onder de douche kunt hydrateren.

iStock/botamochi

Rozenbottel olie

Rozenbottelolie is rijk aan bètacaroteen, retinoïnezuur en essentiële vetzuren (omega-3 en omega-6), die essentieel zijn voor de gezondheid van de huid. Deze huidredder wordt vereerd om zijn voedende eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt om problemen te behandelen die verband houden met een uitgedroogde en rijpe huid. Rozenbottelpoeder kan anti-verouderingsvoordelen bieden, waaronder het gehydrateerd en gehydrateerd houden van de huid, volgens een onderzoek uit 2015, gepubliceerd in Klinische interventies bij veroudering. De onderzoekers ontdekten dat deelnemers die rozenbottelpoeder gebruikten – geleverd door de fabrikant Hyben Vital – mondeling verbeteringen zagen als het ging om de hydratatie van de huid. Pura D’Or is onze keuze voor 100 procent biologische rozenbottelzaadolie die koudgeperst en ongeraffineerd is zonder chemicaliën. Breng een paar druppels aan voor je AM- of PM-moisturizer.

Winkel nu

Leave a Reply

Your email address will not be published.