Bedste sommer superfoods til kvinder

Bedste sommer superfoods til kvinder

Hvilke superfoods vil hjælpe med at gøre din sommer – og resten af ​​dit liv – sundere? Vi har en ekspertgodkendt liste til dig.

kvinde spiser en salatAfrika-Studio/Shutterstock

Kvinder har unikke behov

Når det kommer til ernæring, overlapper mænds og kvinders behov på mange områder. Men der er også forskelle. For eksempel har kvinder brug for mere jern end mænd. Og gravide og ammende kvinder har mange specifikke næringsbehov. De har brug for flere af mange vitaminer og mineraler – inklusive C-vitamin, folat, vitamin B12, jod og zink – end den typiske voksne. Der eksisterer mange flere forskelle i ernæringsbehov, og det er grunden til, at eksperter vejede ind for at lave denne liste over sommer superfoods håndplukket specielt til kvinder.

kirsebær i en skål

Kirsebær

Disse røde ædelstene er i deres bedste tilgængelighed om sommeren. “Kirsebær indeholder anthocyaniner, den komponent, der giver kirsebær deres rige røde farve,” bemærker Rahaf Al Bochi, RDN, en talsmand for Academy of Nutrition and Dietetics. “Anthocyaniner er flavonoider, der har antioxidante og anti-inflammatoriske fordele, som hjælper med at reducere risikoen for kroniske sygdomme.” Tilføj friske kirsebær til kirsebærhavregryn, kirsebærmyntesalsa eller proteinfransk toast. (For at inkorporere mere inflammationsbekæmpende fødevarer i din dag, få madreglerne for en anti-inflammatorisk diæt.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.