9 beste producten voor indoortrainingen deze winter

9 beste producten voor indoortrainingen deze winter

Verschuif je training van buiten naar binnen met de beste producten voor indoor workouts. Ze helpen je gemotiveerd en in vorm te blijven deze winter.

Waarom de motivatie om te sporten in de winter afneemt?

Als je het gevoel hebt dat er een directe correlatie is tussen hoe koud het buiten is en je sterk dalende motivatie om te sporten, ben je niet de enige. “Het is heel gewoon om in de winter een trainingsroutine te laten mislukken”, zegt Bianca Vesco, een gecertificeerde personal trainer en groepsfitnessinstructeur uit Nashville. Als je ergens woont waar het koud is, is je instinct waarschijnlijk om neer te hurken en gezellig onder een verzwaarde deken een dutje te doen, niet in spandex te persen en energie te verbruiken.

Het helpt ook niet dat mensen in de winter de neiging hebben om grotere, meer gelaagde kleding te dragen, zegt Vesco. “Ik merk dat ik me minder zorgen maak over mijn trainingen en wat ik eet als ik geen badpak of strakkere zomerkleding aan heb, omdat ik minder gefocust ben op het kijken naar mijn lichaam.”

Chelsy Pillsbury, gecertificeerd trainer en oprichter van Train With Chelsy, zegt het eenvoudig: “Het is kil, donker en gemakkelijker om thuis te blijven.” Als u meestal buiten of in een sportschool traint, kan het gemakkelijk zijn om uw trainingen vaker over te slaan. Dit jaar voegt nog een gecompliceerde laag toe, omdat veel mensen nog steeds niet naar de sportschool gaan en de hele zomer en herfst buiten hebben getraind om Covid-19-zorgen te voorkomen. Wat doe je als de temperaturen buiten dalen? Doe jij extra moeite om een ​​nieuwe strategie te bedenken voor indoor workouts, of gooi je gewoon de handdoek in de ring?

Hoe u kunt overschakelen van outdoor- naar indoor-workouts

Een manier vinden om thuis over te schakelen van outdoor- naar indoor-workouts – en er enthousiast over worden – is inderdaad mogelijk. Het vereist alleen een beetje strategie. Een van de eerste barrières om aan te pakken is een locatie. “Het moeilijkste van het aanpassen van trainingen voor de winter is het vinden van je ruimte”, zegt Vesco. “Een ruimte die groot genoeg is om al je ledematen uit te reiken, met minimale afleiding en zonder vijanden te maken van je buren beneden.”

Plan vervolgens vooruit. “Sportkleding neerleggen en een plan hebben, neemt het lawaai weg als het gaat om je klaarmaken voor een training”, zegt Pillsbury. “Het elimineert enkele van de stappen die we gebruiken wanneer we met onszelf onderhandelen over waarom we iets wel of niet zouden moeten doen. Als je outfit klaar is, je snack is klaargemaakt en je training is gepland, dan hoef je alleen maar aan te komen. Zelfs als dat betekent dat je in je aangewezen trainingsruimte in een andere kamer van je huis aankomt, is alles op zijn plaats hebben een klein ding dat een enorm verschil kan maken.

“De volgende tip is om langer dan normaal uit te rekken en op te warmen”, zegt Pillsbury. Ze stelt voor om elke training te beginnen met vijf minuten lichte cardio of wat dynamisch rekken om je spieren op te warmen en zowel je lichaam als je hersenen klaar te maken voor beweging. Je zult waarschijnlijk merken dat als je eenmaal bent opgewarmd, je oneindig veel gemotiveerder zult zijn om door te gaan. “Beweging genereert beweging, stilte genereert stilte”, zegt Pillsbury.

Tips om je beweegmotivatie nieuw leven in te blazen

“Ik wou dat ik een magisch antwoord had voor” [how to motivate], maar mijn grootste afhaalmaaltijden zijn, elke beweging is beter dan geen, en zoek een gemeenschap of een buddy’, stelt Vesco voor. “We missen allemaal de sfeer en kameraadschap die hoort bij groepsfitness en naar de sportschool gaan. Maar we kunnen ons best doen om dat gevoel naar huis te brengen door online een groepsles te volgen met een paar vrienden of familieleden.”

Zelfs trainers zoals Vesco raken soms in een fitness-sleur, en ze zegt dat het voor haar altijd een enorme hulp is om een ​​verantwoordelijke buddy of swole-mate te hebben en online streaming-workouts van haar favoriete trainers te volgen. (Dit is wat u moet weten over de Kira Stokes fitness-app.)

Pillsbury stelt ook voor om je te concentreren op hoe je je zult voelen na je training. “Een simpele verschuiving in je denkproces kan alles volledig transformeren.” Denk eraan om in je fitnessuitrusting te zitten, er sterk uit te zien en hoe krachtig je je daarna zult voelen, zegt Pillsbury. Fantaseer over je ‘workout high’ waardoor je daarna socialer, productiever en gelukkiger kunt zijn. Onthoud hoe je nog nooit spijt hebt gehad van een training en hoe het je warm zal houden tijdens en lang nadat je klaar bent.” Gewoon een training herkaderen van een totaal ongemak naar iets dat je een geweldig gevoel geeft, kan je motiveren en je in een meer consistente routine brengen.

Ten slotte kan het hebben van de juiste uitrusting erg nuttig zijn. Je hebt niet veel nodig om een ​​goede training te krijgen, en Vesco merkt op dat alles wat je echt nodig hebt voor een thuistraining je lichaam en wat ruimte is. Maar als u op zoek bent naar manieren om wisselende workouts binnenshuis en in uw huis een beetje naadlooser en effectiever te maken, kunnen de onderstaande producten helpen.

Beste producten voor indoor workouts

lusvormige oefenbanden

via amazon.com

Oefenbanden met lus

$ 11

Winkel nu

Ook wel minibands genoemd, dit zijn een van Pillsbury’s go-to-suggesties voor klanten die thuis trainen. “Minibandjes zijn verkrijgbaar in pakketten die variëren van lichte weerstand tot zwaar en ze zijn een gemakkelijke manier om heupen, billen en schouders te verbranden. Ze zijn licht van gewicht en ook gemakkelijk mee te nemen op reis”, legt ze uit. Deze Fit Simplify-banden zijn geschikt voor stretching, krachttraining, fysiotherapie en meer.


yogamat

via amazon.com

Hoogwaardige yogamat

$92-$105, afhankelijk van maat en kleur

Winkel nu

Vesco stelt voor om op een mooie, dikke yogamat te spugen. “Het maakt echt een enorm verschil als je erop beweegt.” Als u niet hoeft te knoeien met uw mat en deze voortdurend moet bijstellen, minimaliseert u afleiding, zodat u zich kunt concentreren op de training die voor u ligt. En als je vloeren in de winter koud aanvoelen, kan deze van Manduka je een broodnodige isolatielaag geven. (Zorg ervoor dat u ook leert hoe u uw yogamat schoonmaakt.)


minitrampoline

via amazon.com

Minitrampoline

$ 110

Winkel nu

Als je op zoek bent naar een unieke manier om aan cardio te komen zonder dat je buiten in de elementen hoeft te rennen, dan is een minitrampoline (of rebounder), zoals deze van BCAN, een geweldige optie. Er zit ook een speels aspect aan, dat is misschien wat je nodig hebt om een ​​vuurtje onder je kont aan te steken en weer gemotiveerd te raken. Hier leest u hoe u een rebounder-trampoline in uw trainingen kunt opnemen.


verstelbare dumbells

via amazon.com

Verstelbare dumbbells

$ 140

Winkel nu

“Als deze voor u binnen het budget vallen en u thuis gewichten nodig heeft, is een enkele of een set verstelbare dumbbells een geweldige one-stop-shop”, zegt Vesco. Dit specifieke gewicht van Flybird varieert van 5-25 pond, dus je hebt geen hele stapel gewichten nodig om al je trainingen te doen. “Enorme ruimtebesparing”, zegt Vesco.


kettlebell

via amazon.com

Een zware kettlebell

$ 80

Winkel nu

“Ik raad indien mogelijk altijd een kettlebell van 35-45 pond aan”, zegt Pillsbury. “Je kunt veel doen met dat apparaat – sumo squats, goblet squats, kettlebell-schommels en verschillende soorten drukbewegingen.” Deze RitFit kettlebell wordt geleverd in verschillende gewichten.


bokshandschoenen

via amazon.com

Bokszak en handschoenen

$ 140

Winkel nu

Nog een geweldige indoor cardio-optie: boksen. Het is ook echt een geweldige manier om wat stoom af te blazen – en het is waarschijnlijk veilig om te zeggen dat we allemaal wat 2020-stress hebben die zou kunnen worden uitgewerkt op de tas. Everlast biedt de complete box- en tassenset voor je trainingen.


sport fiets

via amazon.com

Sport fiets

$ 340

Winkel nu

Als je er de ruimte voor hebt, is een hometrainer een van de beste cardio-apparatuur voor thuis die je kunt kopen: hij is effectief en heeft weinig impact, waardoor de gewrichten minder zwaar worden. Natuurlijk kun je uitgeven op een Peloton-fiets of iets anders waar je contact kunt maken met anderen tijdens streaming-workouts, als dat meer jouw snelheid is, maar als je gewoon iets wilt om op te springen en te gebruiken wanneer je een goede verbranding nodig hebt? Je kunt een model zoals dit van Yosuda vinden dat niet zo duur is en toch de klus klopt. Er zijn ook tal van online spinlessen die gratis of goedkoop zijn. Er zijn honderden live op YouTube en Instagram, of download gewoon de Peloton-app voor $ 12,99 per maand – hun specifieke fiets is niet vereist.


oefenschuifregelaars

via amazon.com

Schuifregelaars

$ 8

Winkel nu

Schuifregelaars, zweefvliegtuigen of hoe je ze ook wilt noemen, deze kleine plastic schijfjes zijn machtiger dan ze eruitzien. Ze zijn een geweldig hulpmiddel voor kerntrainingen, compact, lichtgewicht en gemakkelijk op te bergen. Probeer in een plank te stappen, zet je tenen op deze POPDA-glijders en laat je knieën langzaam naar je borst glijden en weer naar buiten. Je zult snel begrijpen waarom we ze ‘machtig’ noemen.


verzwaarde springtouw

via amazon.com

Gewogen springtouw

$ 99

Winkel nu

Een van de belangrijkste voordelen van touwtjespringen is dat het een van de gemakkelijkste manieren is om je hartslag snel te verhogen. Je kunt niet alleen veel calorieën verbranden met een springtouw, maar je kunt het ook overal doen (zolang je plafonds maar hoog genoeg zijn). Deze Crossrope-set wordt geleverd met twee verzwaarde touwen – een van 1/4 pond en een van 1/2 pond – zodat je de intensiteit van je training gemakkelijk kunt verhogen. Er is ook een gratis app die je kunt downloaden voor nieuwe trainingen en tutorials.

Leave a Reply

Your email address will not be published.