7 producten die een dermatoloog voorstelt voor verlichting

Scheertips om scheerbrand in de oksels te voorkomen

Er zijn een aantal producten die helpen bij scheerbrand in oksels (meer daarover in een minuut!), maar het volgen van de vijf tips van Dr. Jaliman zal ook helpen om je kans op ongemak te verminderen.

1. Begin met exfoliëren. “Scrub het gebied dat je scheert om het haar volledig uit de follikel te halen”, stelt ze voor. Afschilfering is ook een manier om ingegroeide haartjes te verwijderen.

2. Vermijd waterloze scheerapparaten. “Zelfs als ze een soort ingrediënt bevatten dat vrijkomt tijdens het scheren, krijg je meestal wat ongemak nadat je je hebt geschoren.” Scheerschuim is je vriend.

3. Gebruik een scheermes met meerdere mesjes. “Dit helpt bij het aantal keren dat u het scheermes op uw huid moet passeren, waardoor de kans op irritatie wordt verkleind.”

4. Scheer tijdens het baden. “Samen met ervoor te zorgen dat het haar goed gehydrateerd is voordat je begint, raad ik aan om tegen de groei van je lokken in te scheren en warm water te gebruiken. Het opent de poriën, waardoor het makkelijker te scheren is.”

5. Verander je messen. “Vervang ze vaak”, adviseert Dr. Jaliman. Het is niet verwonderlijk dat dit een basisprincipe is als het gaat om de beste manieren om je benen te scheren.

via handelaar

Aveeno Therapeutische Scheergel

“Aveeno heeft deze scheergel, die geweldig is voor mensen die vatbaar zijn voor scheerbultjes”, zegt Dr. Jaliman. “Het is ideaal voor oksels.”

Deze scheergel van Aveeno bevat haver en vitamine E, die helpen bij het hydrateren en tegen uitdroging. Haver heeft antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen en helpt de droge huid te behandelen en dode huidcellen te verwijderen. Maak pits af met een van de beste natuurlijke deodorants, of beter nog, kristaldeodorant.

Winkel nu

Eos Shea Better scheercrème voor vrouwen Ecomm via Amazon

via handelaar

eos Shea Better 24H Vochtige Scheercrème

“Een van mijn favoriete merken is eos, en deze scheercrème bevat sheaboter, aloë en haver”, zegt dr. Jaliman. “Dit zijn allemaal ingrediënten die ik aanbeveel en zoek zelf naar scheerschuim of gels. Het bevat ook vitamine E en C, die antioxidanten zijn en de huid helpen revitaliseren. Vitamine E helpt bij ontstekingen van reeds geïrriteerde oksels.”

Lees verder om meer huidverzorgingstips van dermatologen te ontdekken die sommige documenten zelf volgen.

Winkel nu

Leave a Reply

Your email address will not be published.