7 geweldige huidverzorgingsvoordelen van zwavel

Zwavel biedt veel huidvoordelen, zoals de behandeling van acne en roos. Deze multitasker heeft ook anti-aging en antimicrobiële eigenschappen.

Elk redactioneel product wordt onafhankelijk geselecteerd, hoewel we mogelijk een vergoeding krijgen of een aangesloten commissie ontvangen als u iets koopt via onze links. Beoordelingen en prijzen zijn nauwkeurig en artikelen zijn op voorraad vanaf het moment van publicatie.

via amazon.com

Zwavel ontlast de poriën

$ 60,00

Winkel nu

Zwavel is een van nature voorkomend mineraal dat wordt aangetroffen in warmwaterbronnen, klei en vulkanische as – en ook als sporenmineraal in het menselijk lichaam. Het is bekend dat het bacteriedodende eigenschappen heeft volgens onderzoek uit 2017, gepubliceerd in Evidence-based complementaire en alternatieve geneeskunde, waardoor het ideaal is voor de acne-gevoelige huid. Het doet dubbel werk als het gaat om poriën. “Zwavel doodt bacteriën en trekt olie naar buiten, wat op zijn beurt de opbouw in poriën vermindert”, legt Dr. Engelman uit. Probeer wekelijks Indie Lee Clearing Mask op zwavelbasis op je T-zone om je poriën te zuiveren en ze kleiner te laten lijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.