10 sunde instant potteopskrifter, vi elsker til vinteren

Elena Eryomenko/Shutterstock

Linsegræskarsuppe

Græskar er super rig på kalium, vitamin A og fibre. Det er meget praktisk at bruge dåseversionen, samtidig med at denne fiberrige linsegræskarsuppe er rig og cremet uden de fede kalorier. Perfekt til en kold nat foran pejsen. Her er hvordan ernæringseksperter bruger græskarpuré i deres madlavning.

Kylling tikka masala krydret karrykødmad Smørkylling med ris og naanbrød på mørk baggrund nærbilledeNatalia Lisovskaya/Shutterstock

Kylling tikka masala

Leder du efter et varmt, tilfredsstillende og krydret måltid til din trykkoger? Så er denne her noget for dig. Tracee Yablon Brenner, RD, en registreret diætist og certificeret holistisk sundhedsrådgiver i Triad to Wellness, skabte denne velsmagende og sunde version af chicken tikka masala, pakket med blomkål, tomater, gulerødder og krydderier. Den er perfekt til en hurtig aftenmiddag eller et middagsselskab.

Suppe med syltede agurker og perlebyg - rassolnik på en træbaggrund.  Ovenfra. Timolina/Shutterstock

Grøntsagsbygsuppe

Denne helt veganske opskrift på Instant Pot grøntsagsbygsuppe kalder på smagen af ​​mirepoix – den klassiske franske trifecta af løg, gulerødder og selleri. Sharon Palmer, RDN, den plantedrevne diætist ernæringsekspert, rådgiver: “Du kan blande denne opskrift lidt ved at skifte nogle af grøntsagerne ud – prøv for eksempel peberfrugt, grønne bønner eller ærter i stedet for selleri, gulerødder eller svampe. Du kan også bytte byg til et andet korn, såsom quinoa, farro eller sorghum. For at gøre det rigere og mere tilfredsstillende, tilsæt en kop linser.” (Tjek disse naturlige influenzamidler.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.