10 Mocktail-opskrifter til en alkoholfri nytårsaften

viennetta/Shutterstock

Hot Penicillin Mocktail

Hot Penicilliner lyder medicinske, og det er de i en vis forstand. De kan være den perfekte modgift til en kold vinternat, især når de nydes sammen med en ven. Selvom den stadig er citronagtig og lagdelt med smag, udelader denne version den blandede scotch og kompenserer for det med en rigelig dosis hvid druesaft, frisk citronsaft og honning-ingefærsirup.

“Der er en grund til, at denne mocktail refererer til penicillin,” siger Cassetty om hendes medicinske quaff. “Honning har antibakterielle egenskaber. Undersøgelser har endda fundet ud af, at honning kan hjælpe med at lindre en hoste bedre end håndkøbsmedicin mod hoste. Ingefær har også medicinske kræfter. Det er en naturlig måde at hjælpe med at lindre kvalme. Hvis du føler dig under vejret, kan denne genoprettende drik måske hjælpe dig med at blive frisk.”

Laver 2 cocktails

Ingredienser:

6 ounce hvid druesaft

2 ounce frisk citronsaft

1 ounce honning-ingefærsirup*

Pynt: Citronhjul i skiver, kandiseret ingefær

Instruktioner:

Kombiner hvid druesaft, citronsaft og honning-ingefær simpel sirup i en gryde. Varm på medium-lav indtil lige varm. Hæld i kopper. Pynt med et skiveskåret citronhjul og et stykke kandiseret ingefær. Server straks.

*honning-ingefærsirup

1 1/2 dl vand

1/2 kop honning

5 til 10 skiver frisk ingefær

Bland ingredienserne og lad det simre i 8 til 10 minutter. Si og kassér ingefærskiverne.

frugtplantage tonic mocktailFoto udlånt af Pacific Standard Time

Orchard Tonic

At finde den rette balance mellem søde, sure og bitre smage er afgørende, når du blander cocktails. Med alkoholfri drikkevarer kan det være særligt tricky. Scott Stroemer, hovedbartenderen hos Pacific Standard Time i Chicago, har en tendens til at stole på infunderede sirupper, friske urter og frugt til PSTs spiritusfrie drinks. Grundlaget for hans Orchard Tonic-opskrift er en æbleciderreduktion, forklarer han, “kogt ned med traditionelle gin-botaniske ingredienser – enebær, koriander og timian. Det er en cool lille leg med den spanske gin og tonic, som bruger lettere tonicvand og inkorporerer årstidens frugter, urter og smag i drinken.”

“At bruge honningsirup i stedet for traditionel simpel sirup giver denne mocktail et lille antioxidantboost,” siger Levinson. “Honningens sødme sammen med den krydrede æbleciderreduktion gør denne alkoholfrie G&T til en varmende, sæsonbestemt drik.”

Gør 1 cocktail

Ingredienser:

1 1/2 ounce krydret æbleciderreduktion*

1/2 ounce kløverhonningsirup*

2 streger citronsyreopløsning*

6 1-tommer isterninger

Fever-Tree Mediterranean Tonic

Pynt: Citronhjul i skiver, myntekvist

Instruktioner:

Tilsæt den krydrede æbleciderreduktion, honning og citronsyreopløsning i et vinglas, og vend glasset et par gange for at inkorporere det. Top med Fever-Tree Mediterranean Tonic, og giv den en hurtig omrøring med en barske. Pynt med et citronhjul og kvist mynte.

*Reduktion af krydret æblecider

1 gallon æblecider

3 spiseskefulde enebær

3 spiseskefulde korianderfrø

En håndfuld friske timiankviste

Kom alle ingredienser i en stor gryde og bring det i kog. Skru ned for varmen, og lad det simre i 2 timer, eller indtil det er halveret. Si og afkøl. (Opbevar restreduktion i køleskabet.)

*Kløverhonningsirup

1 1/2 dl vand

1/2 kop honning

Kombiner ingredienserne og bring i kog, og lad dem simre i 8 til 10 minutter. Lad afkøle.

*Citronsyreopløsning

Kombiner 10 gram citronsyrepulver med 100 gram vand i en ikke-reaktiv beholder, og pisk for at kombinere.

gløgg cocktailMagdalena Kucova/Shutterstock

Mulled “Wine” Mocktail

Varm, krydret vin er en feriehygge i mange dele af verden og er en glimrende måde at varme tingene op på en kølig nytårsaften. Denne opskrift erstatter vin med granatæble- og kirsebærjuice, og den er fyldt med polyfenolrige ingredienser, som kanelstænger, allehåndebær og frugtjuice. “Polyfenoler er en del af en plantes naturlige forsvarssystem, så dette udmønter sig i en kraftfuld sygdomsbekæmpende beskyttelse,” forklarer Cassetty, som udviklede denne opskrift. “De bliver nedbrudt til stoffer, der hjælper med at fodre de gavnlige bakterier i din tarm, så de kan trives. De kan også hæmme væksten af ​​sygdomsfremmende bakteriestammer i din tarm. Oven i købet er polyfenoler antioxidante og antiinflammatoriske stoffer, så de understøtter dit helbred på mange måder.” Skål for et godt og sundt nytår!

Serverer 12

Ingredienser:

1 liter granatæblejuice

2 kopper kirsebærjuice

1 appelsin, skåret i skiver

4 kanelstænger

10 allehånde bær

6 nelliker

2 stjerneanis bælg

Instruktioner:

Bland ingredienserne og varm op ved lav temperatur, indtil den er varm. Serveres lune i krus eller varmefaste punchglas. Pynt med en kanelstang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.